Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formuler z11 czy Shield Pro
Witam
Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych dwóch urządzeń.
Formuler jest zachwalany jako jeden z najlepszych odtwarzaczy wraz z playerem mytvonline 3 a shield również ma bardzo dobre opinie lecz nie posiada tego playera jedynie tvteam.
Czy ktoś z was korzystał z formulera warto?
Odpowiedz
REKLAMA:

(02-03-2024, 03:29 PM)Temo napisał(a): Witam
Zastanawiam się nad zakupem jednego z tych dwóch urządzeń.
Formuler jest zachwalany jako jeden z najlepszych odtwarzaczy wraz z playerem mytvonline 3 a shield również ma bardzo dobre opinie lecz nie posiada tego playera jedynie tvteam.
Czy ktoś z was korzystał z formulera warto?
mam Z11 pro max BT i to chyba jeden z lepszych odtwarzaczy jak nie najlepszy, dodatkowo mam dekoder usb DVBT z XBOX630 i mam telewizję naziemną
1
Odpowiedz
(29-09-2024, 07:41 PM)electronvolt napisał(a):
(02-03-2024, 03:29 PM)Theme napisał(a): Hello
I am thinking about buying one of these two devices.
Formuler is praised as one of the best players along with the mytvonline 3 player and shield also has very good reviews but does not have this player only tvteam. Has
anyone of you used formuler is it worth it?
I have Z11 pro max BT and it's probably one of the best players if not the best, I also have a DVBT USB decoder with XBOX630 and I have terrestrial TV

I also have the Z11 Pro Max and I agree, it's a really great player! What apps or features do you find most useful on a daily basis? Do you use it mainly for streaming or watching local files?
Odpowiedz
Formula nie ma certyfikatow, wiec smietnik.

Shield Pro, bedzie Pan zadowolony.

Narazie Adas
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości