Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aplikacja DVB-T2 na Android Box
Witam,
posiadam Play Now Tv Box 1 z wbudowanym tunerem DVB-T, czy ma ktoś jakąś alternatywną aplikację dla live channel do odbioru tv naziemnej? Na portalach aukcyjnych widzę że sprzedają z wgranym wolfem i jest tam aplikacja ,,HDTV'' ale nigdzie nie moge czegoś takiego znaleźć.
Odpowiedz
REKLAMA:

Klon Live Channels czyli Mochi Live TV
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Podziękowali: Radosław
Odpowiedz
(25-07-2024, 01:17 PM)Matheusz napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
A czy mochi ma język polski? bo na live tv jak są jakieś polskie znaki ś ć itp. to jakieś chińskie znaczki są
Odpowiedz
Live channel.
1
Odpowiedz
Należy sobie poszukać aplikacji która działa w ogóle na  boxie, nie ma tak prosto że kazda działa. Sprawdzenie aplikacji to problem użytkownika. Smile

Live channel jest najprostszą opcją ale wymaga koniecznie działania przynajmniej oryginalniej aplikacji dostępnej dla boxa.
Odpowiedz
(25-07-2024, 08:24 PM)Ktosi napisał(a): Należy sobie poszukać aplikacji która działa w ogóle na  boxie, nie ma tak prosto że kazda działa. Sprawdzenie aplikacji to problem użytkownika. Smile

Live channel jest najprostszą opcją ale wymaga koniecznie działania przynajmniej oryginalniej aplikacji dostępnej dla boxa.
Live channel i jego klon Mochi działają ale wkurza mnie to epg z dziwnymi znaczkami zamiast polskich znaków ś,ć,ź.
Sprawdzić to ja bym sobie sprawdził wszystkie apki tylko ja nie znam żadnych innych aplikacji do odbioru tv naziemnej, dobrze by było gdyby ktoś podał pare przykładowych aplikacji  Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

Mam pytanie jak zmusić boxa Play aby wyszukiwał dvbt?
Próbowałem już aplikacje z google play, Life Channel i nie mogę zmusić aby wyszukał mi programy naziemne.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości