Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem TV box od Play
Witajcie. Mam problem z Tv box od Play 3 generacja. Kupiłem go w lombardzie dla znajomej . Wczoraj komunikat wylogowano z usługi i za diabła nie mogę się zalogować. Podejrzewam że nałożyli blokadę. Czy można to obejść? TV box jest w Niemczech
Odpowiedz
REKLAMA:

(28-07-2024, 02:59 PM)helanin1232 napisał(a): Witajcie. Mam problem z Tv box od Play 3 generacja. Kupiłem go w lombardzie dla znajomej . Wczoraj komunikat wylogowano z usługi i za diabła nie mogę się zalogować. Podejrzewam że nałożyli blokadę. Czy można to obejść? TV box jest w Niemczech
wylogowali tylko z uslug paly tzn z tej ich telewizji, wgraj sobie jakas nakladke atv i box bedzie nadal zyl
Odpowiedz
Jak to zrobić bo jestem całkiem zielony ???
Odpowiedz
(28-07-2024, 05:11 PM)helanin1232 napisał(a): Jak to zrobić bo jestem całkiem zielony ???
co ci sie pokazuje na tv? masz dostep do menagera plikow?
Odpowiedz
Zostałeś wylogowany z usługi. Managera plików nie posiadam
Odpowiedz
@helanin1232 zainstaluj Wolf Launcher i przy kliknięciu klawisza HOME ("domek" na pilocie) powinno wyskoczyć okno wyboru ekranu startowego. Dajesz wolf, przy kolejnym kliknięciu Home, klikasz zawsze i powinno ustawić Wolfa na sztywno.
Do tego możliwe, że będzie trzeba wejść w ustawienia > aplikacje > aplikacje ze specjalnym dostępem > wyświetlanie nad innymi aplikacjami i tam odznaczyć PLAY NOW.
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości