29-08-2025, 04:04 PM
|
TVP Sport Online (Transmisje)
|
||||||||||
|
REKLAMA:
29-08-2025, 05:22 PM
@azman Dziękuję Ci bardzo za zrobienie próbki mogłem dokładnie zobaczyć jak to wygląda @sky02 niemiał nic wspólnego to mój pomyśl więc przepraszam ale odpuszczam ten temat może pojedyncze dni gdzie transmisji jest bardzo mało przejdzie to ale jak obecny weekend gdzie są nawet 3 mecze o jednej godzinie to już problem , więc wygląda że albo zostawić bez lub jak obecnie jest Eurosport extra i Eleven Online robić ręcznie wtedy transmisję nakładające się można trochę rozpisać zmieniając godziny rozpoczęcia ale to czy się podejmować kolejnemu epg pomyślę potem jak wrócę z małego wypadu .jeszcze raz Dziękuję i cieszę się że można na Cię @azman Liczyć ale również Dziękuję za duża pomoc i cierpliwość dla @sky02
29-08-2025, 06:27 PM
Można spróbować jeszcze bez stop="20250829195500 +0200" . Niby epg zignoruje wtedy koniec transmisji i takie wydarzenia co między nimi jest 1 min różnicy rozpoczęcia zostaną wyświetlone. Te co mają identyczny czas startu to wtedy tylko ten ostatni zapisany w epg zostanie wyświetlony, nadpisuje. Minus taki, że ostatnia transmisja czeka na następne wydarzenie. Nie ma przerw w epg. Trzeba by było to sprawdzić
![]() @sky02 sprawdzilem na Tivimate i mimo usniecia stop sobota pozycje z 14:40 15 i 15:53 i wiecej się nie pokazały ? 12:25 • Betclic 2 Liga: Podbeskidzie Bielsko-Biała – Hutnik Kraków ? 14:40 • Betclic 1 Liga: Polonia Bytom – Wieczysta Kraków ? 15:00 • Pickleball Polish Cup ? 15:53 • Betclic 2 Liga: Śląsk II Wrocław – Stal Stalowa Wola ? 16:50 • EuroBasket: Francja – Słowenia @azman Jeśli bym robił ręcznie bardzo by mi pomogło to właśnie twoje epg dla tego kanału ,, ale jakbym miał dostęp do edycji pliku , czyli ty byś generował to co daje strona a ja tylko ręcznie bym zmieniał czasy rozpoczęcia aby wszystko się ukazywało bo widzę ze generowanie wyciąga wszystkie transmisje wiec tylko bym zmieniał godziny i później już @sky02 by miał gotowy plik
30-08-2025, 07:45 AM
Masz rację pomysł do bani. Teraz przetestowałem na kodi i lipa, nawet jak w stop wpisze się same 00000....
Nic z automatu się nie zrobi. Trzeba przyklepywać ręcznie. A jak to @azman zrobił na wtyczce python. To może warto zapytać IA jak to zautomatyzować w kodzie? By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
30-08-2025, 08:30 AM
(30-08-2025, 07:45 AM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Albo dopisać do Downloader'a funkcję aby pokazywał pierwsze wydarzenie a kolejne konfliktowe wpisywał do desc jako info że w tym samym czasie trwają inne transmisje online. Tak sobie głośno myślę. Podziękowali: sky02 REKLAMA:
30-08-2025, 08:47 AM
@azman bardzo dobrze kombinujesz
To jest najmądrzejsze, nic nie tracimy bo pełne info jest w opisie. Czasy zakończenia nie mają już znaczenia. Owszem tytuł jest do 1 relacji i czas zakończenia, ale w opisie się dowiemy co leci na innych kanałach w tym samym czasie. Idealnie!!! Nie pomyślałem o tym hehe
30-08-2025, 05:54 PM
(30-08-2025, 08:47 AM)sky02 napisał(a): @azman bardzo dobrze kombinujesz Trochę powalczyłem z api i pobieram teraz wszystko co jest na portalu nawet kilkanaście dni do przodu oraz dodałem funkcję łączenia/przepisywania wydarzeń z tej samej godziny do desc. Możecie sobie potestować
1
No ja pier..... i o to chodziło!!! Myślę że, już lepiej nie idzie tego sklecić. I ilość dni jaki wykradłeś z api. Szacun
![]() ![]() ![]() Zgłoszę się do Ciebie na prywatne lekcję. Czas ruszyć te moje stare kości. Ok chodzi o neurony
| ||||||||||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
||||||||||
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: BSPMmNnl.jpeg]](https://i.imgur.com/BSPMmNnl.jpeg)
To jest najmądrzejsze, nic nie tracimy bo pełne info jest w opisie. Czasy zakończenia nie mają już znaczenia. Owszem tytuł jest do 1 relacji i czas zakończenia, ale w opisie się dowiemy co leci na innych kanałach w tym samym czasie. Idealnie!!! Nie pomyślałem o tym hehe
![[Obrazek: EOraG6nl.png]](https://i.imgur.com/EOraG6nl.png)
![[Obrazek: ORvqGPvl.png]](https://i.imgur.com/ORvqGPvl.png)