Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CDA od mbebe/phantom nie odtwarza
Czy wtyczka cda jeszcze działa? (Kodi aktulalne). Instalowałem to od mbebe i tego Phantoma. Przy kliknięciu na źródło, tytuł pojawia się na górze i od razu komunikat "Nieudane odtwarzanie jednej lub więcej pozycji". Konto nie jest premium, ale te filmy nie są premium.
log z cda od mbebe By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

CDA z repo mtr81 działa bez zastrzeżeń.

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
(17-11-2025, 05:43 AM)waldi22 napisał(a): CDA z repo mtr81 działa bez zastrzeżeń.

Tego nie znam, nie ma na tej liście sprawdzonych wtyczek. Dlaczego tam nie ma?

edit/ dobra nieważne, sprawdziłem, mało pomocny wpis skoro piszę o filmach nie premium, a wtyczka chce premium
Odpowiedz
Jeśli chcesz oglądnąć film z CDA, to możesz zrobić to za pomocą wtyczki fanfilm beta. [Obrazek: nijkWx0l.png]

Tak tylko podsuwam możliwość.
Odpowiedz
(17-11-2025, 05:13 PM)szopns napisał(a): Jeśli chcesz oglądnąć film z CDA, to możesz zrobić to za pomocą wtyczki fanfilm beta. [Obrazek: nijkWx0l.png]

Tak tylko podsuwam możliwość.

sprawdzę, dzięki
Odpowiedz
Jak kogoś interesuje nadal odtwarzanie filmów z CDA to dzisiaj tj. 17.12.2025r. pojawiła się nowa aktualizacja wtyczki Phantom (automatyczna aktualizacja z repozytorium Phantom w Kodi). Przed chwilą zaktualizowałem wtyczkę Phantom właśnie do tej najnowszej wersji i zaczęło znów prawidłowo odtwarzać filmy z CDA. Sprawdźcie sobie bo u mnie działa!!!
Odpowiedz
REKLAMA:

Obecnie Phantom sypie błędami, jest nieużywana. Wersja z lutego. Kilka miesięcy temu było okey.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości