Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Chromium
Witam

Kodi używam od bardzo dawna, ale Kodi na LibreELEC od kilku dni, wszystko śmiga naprawdę pieknie mam tylko problem z Chromium. A mianowicie nie jestem w stanie zalogować się ani do przeglądarki ani do gmaila pojawia się okno logowania dosłownie na kilka sekund po czym się zaciemnia i już nic nie mogę zrobić. Może ktoś miał podobny problem lub zna rozwiązanie bardzo bym prosił o jakąś pomoc. Błąd raczej nie leży po stronie sprzętu ani sieci bo wszystko inne działa dobrze. Dla jasności dodam ze LibreELEC stoi na ASUS Eee Pc jako jedyny system a KODI to 17,6 Krypton, ale na testa instalowałem też chromium u znajomego na TV Box MXQ PRO + i problem był ten sam. Bardzo proszę o jakąś podpowiedź bo już całkiem głupi jestem
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Odpowiedz
REKLAMA:

napisz dane w innym miejscu i metodą skopiuj wklej się zaloguj miałem podobnie email wchodził dobrze natomiast hasło juz nie wpisałem hasło w innym miejscu aby sprawdzic czy może klawiatura cos nie halo ale było ok ctrl+c - ctrl+v pomogło

natomiast problem pojawił się inny mam całkowitą cisze w przeglądarce ale jeszcze nie szukałem rozwiązania
Odpowiedz
(16-07-2018, 11:50 AM)Jaca napisał(a): napisz dane w innym miejscu i metodą skopiuj wklej się zaloguj miałem podobnie email wchodził dobrze natomiast hasło juz nie wpisałem hasło w innym miejscu aby sprawdzic czy może klawiatura cos nie halo ale było ok ctrl+c - ctrl+v pomogło

natomiast problem pojawił się inny mam całkowitą cisze w przeglądarce ale jeszcze nie szukałem rozwiązania

Tylko że ja nic nie mogę wpisać w tym problem okno logowania wyświetla się może 3 sekundy i koniec
Odpowiedz
Jest jeszcze chrome v5 ale to musisz poczytac na jakich procesorach działa......

Podziękowali: p3t3n3t
Odpowiedz
(16-07-2018, 01:46 PM)Jaca napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dzięki, co prawda mam komunikat że zależności do LibreELEC.tv v9.0 nie mogą zostać spełnione ale przynajmniej jest jakaś inna droga będę walczył. A jeśli ktoś coś o tym chromim by wiedział to nadal proszę o pomoc.
Odpowiedz
Ja zainstalowalem na L9 bez problemowo
Odpowiedz
REKLAMA:

(16-07-2018, 02:31 PM)Jaca napisał(a): Ja zainstalowalem na L9 bez problemowo

Diabli wiedzą co jest z tym ni cholery ani tak ani siak ale dzięki za chęci i podpowiedzi.
Odpowiedz
jakich zależności ci brakuje?

Podziękowali: p3t3n3t
Odpowiedz
(17-07-2018, 03:02 PM)Jaca napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i Chrome się zainstalował więc odpuściłem Chromium. Dziekuje za pomoc i cierpliwość.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości