Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 15.
Urządzenie: samsung
A jest możliwość zdalnie przechwycić tv-box z laptopa? Próbuję apek podanych przez dlainternetu i Rigore, ale w momencie klikania na ekranie laptopa apki HBO GO, box zaczyna się restartować. Mam po prostu starą Nokię 7020 i zero rozeznania.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 15.
Urządzenie: samsung
Wypróbowałem i chyba się poddam. Łudziłem się, że w poradniku będą linki do innych wersji plików. Ale sytuacja ta sama. Wszystko się instaluje, uruchamia, nawiązuje połączenie. I nic. Widzę na ekranie laptopa ekran z tv box lecz po kliknięciu czegokolwiek (my apps, settings, czy ikonek poszczególnych apek) box się restartuje, a na laptopie okno się zamyka wychodząc do ekranu startowego uruchomionego teamviewera. Najciekawsze jest, że wszystko inne działa na box-ie bez problemu. Nawet seriale archiwalne na tvp vod chodzą bez zaciachów. Trudno. Może wnuk kolegi przyjdzie z androidowym telefonem.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 17.4
Urządzenie: H96 Pro, Philips TV
dla tych u których nie chodzi TemViewer można spróbować użyć innej aplikacji remote.
remodroid czy airdroid
Liczba postów: 49
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 17.4
Urządzenie: MI BOX 3
HBO GO dostępne już od marca 2018
Jak donosi serwis VODnews.pl, już od marca nie będziemy potrzebować umów z żadnymi operatorami, żeby móc swobodnie oglądać materiały platformy HBO GO.
HBO GO dostępne. Proszę o informację czy jest już możliwość zainstalowania aplikacji na tv box z kodi 17.6?
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 8
Reputacja:
2
Wersja Kodi: 19
System operacyjny:
Urządzenie: Nvidia Shield TV,Sony Bravia KD-55XE9005,X96
djemba,tak,wchodzisz do sklep play instalujesz aplikację HBO GO,logujesz się i śmiga,w razie problemów czytaj posty powyżej