Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

dzisiaj wrzucę na główną poradnik instalacji bo nareszcie mam więcej czasu
dobra szefie
Moglibyście pisać w temacie i nabić trochę postów/wyświetlenia Big Grin Obecnie temat skórki na KWP nie pojawia się nawet w google ^.^
@"enefem" czy jest gdzieś możliwość włączenia albo dodania ikony pobierania napisów podczas oglądania bo teraz trzeba wchodzić przez ustawienia Tongue
@zborus w ustawieniach telewizji ustaw żeby pokazywało więcej niż jeden dzień EPG
aczkolwiek do normalnego użytkowania w obecnym stanie to się nie nadaje Tongue
możesz śledzić zmiany na githubie w branchu "flix-view"
@remekb jeszcze nad nim pracuje i dokładnie nie wiem kiedy skończę, oprócz strony głównej, chce wprowadzić też nowy widok dla listy filmów, spójny z tym ze strony głównej a to trochę roboty jest Tongue
ogarnalem sobie EPG, ale dziwna sprawa. Gdy daje na pilocie "w lewo" tak zeby cofnąc materiał w tv to mi sie zawiesza i wczytuje od nowa skórkę. co może być przyczyną?
@"enefem" kiedy będzie dostępny nowy layout? Chyba, że już jest, to jak ustawić?
Dobra juz widzę że opcja catch up są w pvr iptv Simple client. Nie mogę tylko epg ustawić. W ogóle nie wczytuję. Próbowałem z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
gdzie znajdę pvr iptv archive client? bo nigdzie w repozytorium CE nie widze.
spoko Smile Panowie Zrobilem dual boota. w jaki sposob z androida przełączyć się na CE?
@zborus u mnie śmiga aż miło, ale to na CE, na Android TV chodzi praktycznie tak samo jak na Eastuary
Sfcc uda ja do s że to www AE co CC XXX co by& też z dr co gh( inn inn h
@"enefem" a jak chodzi epg w tej skórce w pvr plugin bo z tego co pamietam zamulało strasznie na zwykłym Zephyr arctic
Nowy home layout: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Big Grin Trochę bardziej inspirowany Netflixem w kolorystyce ciemniejszej niż dotychczasowy układ (ciemny) Smile
drugie Kodi, jakiś fork i tam zainstalować albo próbować wyciągnąć telewizje z plikó∑
Mam zainstalowany w boxie kodi 19.1 + build, ale chciałbym mieć dodatkowo inny build z wgrana tv, co zrobić aby nie kasować obecnego bulda a mieć dodatkowo uruchomiony inny, czy muszę zainstalować inna wersję kodi czy jest jakaś alternatywa?
strona niedziała, bo nieodnowili certyfikatu ssl. Prawdopodobnie jutro będzie już działać (mam taką nadzieję)