Stream z instalacji najnowszego coreelec na s905x2 w emmc
Archiwum Shoutboxa
Haha pamiętam
teraz nie padł sprzęt tylko zapora zablokowała ftp, ale fakt były przenosiny na inny sprzęt i pewnie moja wina że coś przeoczyłem, że po restarcie zapora odmówiła współpracy 
teraz nie padł sprzęt tylko zapora zablokowała ftp, ale fakt były przenosiny na inny sprzęt i pewnie moja wina że coś przeoczyłem, że po restarcie zapora odmówiła współpracy 
Skusiłem się na black friday i kupiłem tego mitycznego fire sticka
ciekaw jestem jak to działa bo udało się wyrwać za ok 85 zlotych.
ciekaw jestem jak to działa bo udało się wyrwać za ok 85 zlotych.Jeśli już jednak koniecznie musisz - to zawsze mozna robótki ręczne... By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Coś robisz źle - wtyczka jest w repo. Działa. Możliwe że masz spartoloną bazę dodatków. Wtyczka na dzień dzisiejszy jest w 100% sprawna - oferuje to, co może.
Robiłem aktualizację z repo. Widziałem że adres był ten sam. Ale wersje wciąż pokazywało 2019.11.18.0. I nie działało. Wyłącz włącz kodi też nie. Potem odinstalowanie repo. Dodanie od nowa repo. Instalcja ponowna, aktualizacja, wciąż ta sama wersja i wciąż nie działa. Nie będę po raz 3ci w tym miesiącu reinstalował KODI. Filmbooster na razie działa, poczekam aż wtyczka będzie na 100% sprawna.]