próbowałem nawet VPN chyba im strona padła
Archiwum Shoutboxa
witam jak wejść na stronę polishteamforum dzisiaj nie mogę wejść internet w telefonie jak i domowy
musiałbyś wszystkie zależne wtyczki pobierać osobno, możesz też zainstalować na komputerze i przenieść na android tv
czy można pobrać w jakiś sposób cały build np cherry tv 2.0.3 na pendrive i zainstalować na tv android bo za każdym razem gdy próbuję pobrać przez repository to się wywala pobieranie
panowie dlaczego nie mogę wejść na strone polishteam.ru ? zablokowali moje ip ? dodam że przez sieć komórkową wchodzę na stronę normalnie
jak aktywować InputStream.Adaptive na Kodi 17.6? nie mam folderu z wtyczkami strumieniowymi a Kodi używam na Octagonie SF8008 z Hyperionem 6.4
A jak to wszystko zrobisz to najpierw odpal jakiś kanał w tv wtedy kodi zorientuje się jakie logo ma przypisać bo np. Televidenie na liście nie posiada linku do pikonów i po uruchomieniu kodi na starcie się po prostu nie wyświetlają
A ustawiłeś w PVR IPTV Client Logo kanałów ze źródła XMLTV : Preferuj dane XMLTV ? i wyczyściłeś Telewizja /przewodnik w ustawieniach Kodi ? A w zakładce telewizja włączone pokazuj ikony ? Jeśli tak to faktycznie wina skórki
Ok, poradziłem już sobie z EPG, wystarczyło wyczyścić dane w ustawieniach Telewizji. Loga dalej mi nie działają. Co do tej skórki Pellucid, to najbardziej mi się podoba ale nie działają mi własnie te loga i nie mogę zmienić sposobu wyświetlania filmów, jest tylko tablica nie można tego zmienić na listę, "ścianę" itd.
No właśnie mam ustawione EPG wg. poradnika ale nie zgadza się ono z programami np. Telexepress zamiast na TVP 2 mam na innym kanale. A loga w ogóle nie działają, ale to akurat może być wina skórki..
Teleelevidenie dziala u mnie super, tylko skąd mam wziac EPG oraz Loga kanałów do tego?