Nom, zastanawiam się teraz tylko czy opłaca mi się doładowywać konto, mógłbym rzucić im te 9 euro, a za jakiś czas jak mi +X wygaśnie to bym sobie przeskoczył na miesiąc zobaczyć jak to działa. Hmm... Tylko czy jak będzie jakiś "balance" na koncie to nie usuną ? :/
Archiwum Shoutboxa
Ok, a pod spodem napisane: Transactions by amount or payment must be at least 9€. Order services: confirm solvency.
Może doładować konto z 1 euro chociaż, jak będzie jakaś kwota na koncie to nie usuną?
Mail przeszedł, więc chyba konto mi skasowali, status teraz: Status Limited (solvency check)
A w razie "W", to sharavoz, lekko, łatwo, przyjemnie, funkcjonalnie oraz tanio...
No racja, nie wiem co to się porobiło Wczoraj jeszcze mogłem się zalogować miałem normalnie dostęp do konta. Może spróbuje założyć jeszcze raz, tylko teraz przez niemcy, oby tylko mai przeszedł znowu
Dziesiątki kont zakładanych via VPN, ludzie się logują klasycznie IP "made in Poland", wszystkim działa...
W spamie czysto, ale polecam każdemu wejść w spam na poczcie, tyle hajsu jeszcze dawno nie dostałem hahah