nie możesz go usunąć bo pewnie ten scraper jest przypisany do biblioteki. Zainstalować go możesz ponownie wchodząc ponownie w repozytorium z tym dodatkiem.
Archiwum Shoutboxa
Czemu jak wchodzę w dodatek filmweb to nie mogę go dezaktywować ani usunąć? Jak mogę go ponownie zainstalować? Amazon fire tv cube 3 gen.
@coni czemu chcesz wyłączyć aktualizacje? W ja mam Amazon tv cube 3g i jest możliwość wyłączenia auto aktualizacji.
@Jiroth no to zostaje ci kupno android box i wówczas tivimate, na srajsunga nic nie znajdziesz godnego polecenia
@coni dzięki za sprawdzenie. A czy ktoś podpowie, jak można to przeinstalować, może to pomoże? Albo inny sposób, żeby to reanimować?
moze ktos bedzie mogl/potrafil doradzic jaka apke do iptv na telewizorze samsung
Mam pytanie, czy ktoś z was już próbował zablokować update na najnowszym AFTV 4K/Max 16GB? Czytałem cos na ten temat na forum amerykańskim. Ponoć można to zrobić tylko podczas pierwszego logowania.
Pobiera bez problemu - owszem na k21b2 nie wyświetlają się ustawienia, ale informacje pobrąło bez problemów.
Czy też macie problem z pobieraniem info a filmach z dodatku filmweb v2.5.4? Działa wam? Ja mam błąd: Nieudane pobieranie informacji. Nieudane połączenie zdalnym serwerem. Czy chcesz kontynuować skanowanie?
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - na forum kodi masz różne skórki - każda z nich ma swoje repozytorium. Wprowadź adres tej która cię interesuje i tyle
Pisz tutaj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i koniecznie dołącz logi By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - chociaż w tym przypadku to zbędne - na 99% masz bałagan w repozytroiach - zaisntalowane jakieś martwe do którego kodi próbuje się odnieść i nie może zainstalować zależności (niech zgadnę - nakładka polish team z starego repozytorium). Ten jeden % to realne problemy. Najlepiej będzie jak zrobisz czystą instalację kodi i zaczniesz od instalacji wtyczek - fanfilm/mbebe/pozostałe
A to ty. Nic szczegółowo nie opisałeś. Nie odpowiedziałeś na to co kazałem zrobić. Masz na 99% bałagan w repozytoriach. Bez logów nie pójdziemy dalej. Poza tym shoutbox to średnie miejsce na to.
@Tomek poniżej w shoutboxie opisałem problem i wydawało mi się że dość szczegółowo opsałem (z 29.12)