mam jedno konto na plusx
Archiwum Shoutboxa
no to czekaj na kolejną - nie mamy na to wpływu - no chyba że komuś się będzie chciało zróbić PR. Oczywiście cache resolvera masz wyczyszczony?
no na pierwszych z listy nie działa mi też na stronie. Dlatego pytam się o konkretny film
Cześć wie może ktoś dlaczego nie działa od kilku dni we wtyczce ekino żródło mix
Nie da się. Można tylko z jednego scrapera jednocześnie korzystać - czyli albo offline - czyli NFO albo online - czyli TMDB,
Mam stworzone NFO ,ale myslalem ze mozna jakis scraper tak skonfigórowac zeby najpierw szukał NFO pozniej np w TMDB
NFo się nie pobiera - tylko samemu tworzy albo ręcznie albo przez zewnętrzne programy (lub też eksportując istniejącą bibiliotekę). Jak sobie wyobrażasz powiązanie z CDA? Tam większość plików (poza premium) ma nazwy z kosmosu - jedyni9e na premium możnaby coś pokombinować - ale trzeba by dodać opcję dobsługi biblioteki. Możesz próbować przez FanFilm + podpięcie konta premium cda - wtedy możesz dodawać do biblioteki przez FanFil, - ale i tak nie będą tworzone pełne pliki NFO - trzeba b edzie zewnętrzny scraper zatrudnić - ale to i tak b edzie zapis do bazy danych a nie do NFO - to dopietro po eksporcie biblioteki z zaznaczoną opcją tworzenia NFO