wystarczy ją wpisać w ustawienia wtyczki iptv simple client: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Archiwum Shoutboxa
Jako nowy mam pytanie. Gdzie moge znalezc poradnik , jak zainstalowac ka kodi liste EPG
Jakich dodatków używacie teraz do zagranicznych źródeł ? Dalej Seren i EZRA czy coś innego teraz jest TOP ?
ok adblocka nie mam ale mozesz rozwinąć temat reklamy testowe bo mnie zaciekawiło rowiązanie
na serio - skrypt wychwytuje osoby z włączonym adblockiem poniżej pewnej ilości postów oraz osoby które nie klikały w reklamy testowe.
drugi dzień z rzedu mam informację ze administrator wymaga zmiany hasłą OCB? Wczoraj zmieniłem dzisiaj to samo
@gadzina720 - to oznacza że źródło nie odpowiada - nic z tym nie zrobisz - czasem pomaga aktualizacja resolvera, ale w większości są to po prostu martwe źródła
@michaelred @jorg35 no czasem się zdarza że się wbazie zrobi bałagan - mnie poprosił tylko jeden raz.
Ja już 3 razy zmieniałem hasła i ciągle mi wyświetla żeby zmienić hasło,niezły macie bajzel.
Witam wszystkich strzelam, że to pewnie znany problem wiec może ktoś mi pomoże. Przy niektórych filmach na fanfilm wyskakuje komunikat: One or more items failed to play - co z tym zrobić? Dziękuje i Pozdrawiam