Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

siema
Jaka apka IPTV na Windows?
Czy jest jaka\s działająca skórka podobna do ZEPHYR?
Hej,
No to jako program telewizyjny czy jako video? jak to sobie wyobrażasz - jakiś serwis który trzyma sprzed 10 lat nagrane programy z wszystkich kanałów tv? Niektóre stacje mają swoje archiwa - TVP, polsat i tvn też coś mają - wykup dostęp u nich i tyle. Ale nie ma żadnego serwisu który by trzymał całe ramówki tv sprzed wielu lat. Wydaje mi się że kiedyś już o tym rozmawialiśmy
jako video
tak
siema, jest takie coś co się pobiera jakiś program telewizyjny np: z 2013 czy kilka lat wstecz?
@adrt8v codziennie jest otwarta takze zadna to nowisc
Otwarta rejestracja u ruskiego
@pikaczu666 nie dostaniesz się tam, rejestracja jest zamknięta prawie dwa lata, nie da się zakładać kont czy też dawać zaproszenia. Po prostu ma już max użytkowników a serwery nie są z gumy i dba o to żeby to jakoś działało
Siemano, orientuje się ktoś, czy i kiedy będzie otwarta rejestracja na new.plusx? Czy raczej trzeba siebdo kogoś z forum odezwać o założenie tam konta (znalazłem juz odpowiedni temat). Gdzieś kiedyś mignęło mi info, że rejestracji i zapro juz nie będzie, nie wiem czy dalej aktualne dlatego pytam. Mam nadzieję że nie wyłapie bana ?
Jak ustawić pobieranie nagrania z player.pl i odtwarzanie offline. Tej opcji brakuje we wtyczce mbebe. Dziękuję
@Azariasz - trzeba czekać na poprawkę - developerzy powiadomieni
Ktoś się może orientuje czy via play to jeszcze dycha czy juz nie dycha - i czy będzie dychało na k21 ?? Bo obecnie addon martwy na nowej wersji kodi.
Tak, ja też zauważyłem, że nie wyszukuje z Filsera w FanFilmie
Czy wam też nie wyszukuje źródeł filser w Fanfilm?