![]() |
|
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Skórki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (/showthread.php?tid=3687) |
RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 12-07-2021 (12-07-2021, 06:30 AM)DenDy napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Mógłbyś napisać co należy zmienić? To bym wprowadził zmiany u siebie ^.^ Dzisiaj dodam opcję do ukrycia ich ![]() Co do tych plakatów. Odpal sobie debugowanie, żeby widzieć id widoku. Później wejdź w MyVideoNav.xml i zobacz sobie jak includowany jest widok. Dla widoku media info, id to 501, i nazwa include to View_501_List_MediaInfo więc szukamy fragmentu, gdzie include jest definiowane, czyli fragmentu, który wygląda mniej więcej tak: szukasz linii z parametrem icon czyli i zmieniasz na clearlogow/w fragment znajdziesz w pliku 1080i/Includes_View_50_List.xml RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - DenDy - 12-07-2021 (12-07-2021, 07:25 AM)enefem napisał(a): Dzisiaj dodam opcję do ukrycia ich Świetnie, dzięki ![]() (12-07-2021, 07:25 AM)enefem napisał(a): Co do tych plakatów. Podmieniłem i faktycznie nie wygląda to ciekawie. IPLA - Podmiana na ClearLogo faktycznie działa. PLAYER - Nadal nie wyświetla obrazków. TVP VOD - też nie wyświetla obrazków. A na domyślnym Landscape działa. Chyba jednak wtyczki trzeba by jakoś do tego dostosować. No nic, może kiedyś mbebe do tego zerknie. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 12-07-2021 (12-07-2021, 07:51 AM)DenDy napisał(a):Postaram się zaimplementować to w podobny sposób do AZ:Reloaded, skoro mówisz, że tam wyświetla się poprawnie(12-07-2021, 07:25 AM)enefem napisał(a): Dzisiaj dodam opcję do ukrycia ich ![]() Ale to fakt, mbebe chyba nie bardzo przemyślał to
RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - DenDy - 12-07-2021 (12-07-2021, 07:59 AM)enefem napisał(a): Postaram się zaimplementować to w podobny sposób do AZ:Reloaded, skoro mówisz, że tam wyświetla się poprawnie Wstrzymaj się z tym, zostaw jak jest. W AZ:R player i tvp faktycznie działają prawidłowo, ale z ipla też sobie nie radzi. Potrzebne są zmiany we wtyczkach. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 12-07-2021 (12-07-2021, 08:13 AM)DenDy napisał(a):Oki, to nie będę ruszał, żeby więcej nie namieszać(12-07-2021, 07:59 AM)enefem napisał(a): Postaram się zaimplementować to w podobny sposób do AZ:Reloaded, skoro mówisz, że tam wyświetla się poprawnie
RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - DenDy - 12-07-2021 Udało mi się to ogarnąć. Nie wiem na ile jest to poprawne, ale działa. Prowizorka, dopóki ktoś ogarnięty tego nie poprawi ![]() Dla zainteresowanych: [spoiler=PLAYER] Zaktualizuj wtyczkę do wersji 1.9.5 po poprawkach @rysson By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Wejdź do folderu: I otwórz plik main.pyZnajdź: Zmień na:Zapisz zmiany [/spoiler] [spoiler=IPLA] Wejdź do folderu: I otwórz plik main.pyZnajdź linię 137 Zmień: Na:Zapisz zmiany [/spoiler] [spoiler=TVP VOD] Nie wymaga zmian. Działa prawidłowo. [/spoiler] RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - shaqoore - 12-07-2021 (12-07-2021, 06:19 AM)enefem napisał(a): Działa i jest informacja o zmianie tempa. Tylko, że trzeba mieć włączoną opcję "Synchronizuj odtwarzanie z wyświetlaczem" w ustawienia > ustawienia odtwarzacza > Wideo. Nie mam takiej opcji w ustawieniach, przeryłem chyba wszystko. RE: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 12-07-2021 (12-07-2021, 06:11 PM)shaqoore napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |