![]() |
|
Epg dla brakujących kanałów - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: EPG.OVH (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Główny dział z EPG (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=68) +--- Wątek: Epg dla brakujących kanałów (/showthread.php?tid=3126) |
RE: Epg dla brakujących kanałów - paszczi - 26-05-2022 @sky02 dzięki, @Łonogrzmot też dzięki za sugestie, nie pomyślałem o tym RE: Epg dla brakujących kanałów - kowalmisiek - 19-07-2022 Mam pytanie. Kiedyś prosiłem o dodanie epg do Rai 4k i zostało dodane do epg.ovh ale jakoś nie pokazują mi się obecnie żadne informacje na tym kanale. Czy ktoś może sprawdzić czy działa epg dla Rai 4k? RE: Epg dla brakujących kanałów - sky02 - 19-07-2022 (19-07-2022, 11:27 AM)kowalmisiek napisał(a): Mam pytanie. Kiedyś prosiłem o dodanie epg do Rai 4k i zostało dodane do epg.ovh ale jakoś nie pokazują mi się obecnie żadne informacje na tym kanale. Czy ktoś może sprawdzić czy działa epg dla Rai 4k?Poprawiłem. Dzięki za info. RE: Epg dla brakujących kanałów - wukashi - 17-08-2022 W aplikacji kodi i z klientem pvr iptv simple client epg.ovh działa jak należy, archiwum, catch up itd. Natomiast w aplikacji siptv na lgwebos wszystko też jest ok, ale brak epg dla np: canal + sport 5, eurosport 1, canal + dokument, warner tv, canal + domo, canal + kuchnia. Epg w siptv na pewno ładuje się z epg.ovh ponieważ jest komunikat na kanałach esports one i esports revolution. Gdzie mogę szukać problemu? RE: Epg dla brakujących kanałów - Dariusz96 - 18-08-2022 Witam i potwierdzam u mnie tez niema epg od paru dni na eurosport 1, canal + dokument, warner tv, canal + domo, canal + kuchnia,polsat comedy central extra,ci polsat, w aplikacji siptv na lgwebos RE: Epg dla brakujących kanałów - mjw - 18-08-2022 To problem z interpertacją nazw w siptv. Albo plusx zmieni nazewnictwo albo smart iptv interpretację. RE: Epg dla brakujących kanałów - wukashi - 18-08-2022 (18-08-2022, 10:31 AM)mjw napisał(a): To problem z interpertacją nazw w siptv. Albo plusx zmieni nazewnictwo albo smart iptv interpretację.tu akurat tele RE: Epg dla brakujących kanałów - kowal2752 - 18-08-2022 Panowie zgłaszałem ten sam problem w weekend, dosłownie identycznie jest u mnie na tym samym sprzęcie: LG WEBOS + SIPTV + PLUSX. Tutaj macie link: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pisałem też do Plusx niestety jego jedyna rada to czy zaznaczony jest checkbox w siptv "DETECT EPG" Piszę do niego codziennie ale bez odzewu. RE: Epg dla brakujących kanałów - sky02 - 19-08-2022 (18-08-2022, 05:38 PM)kowal2752 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Witaj Sprawdź dzisiejsze epg w SIPTV Przeładuj. Dodałem to epg te dziwne tvg-name z PlusX i id-name z SIPTV. Może coś pomoże. Pisz czy się poprawiło.
RE: Epg dla brakujących kanałów - kowal2752 - 19-08-2022 (19-08-2022, 11:40 AM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.Witaj Sprawdź dzisiejsze epg w SIPTV Przeładuj. Dodałem to epg te dziwne tvg-name z PlusX i id-name z SIPTV. Może coś pomoże. Pisz czy się poprawiło.Dziękuję ale niestety bez zmian.Wczytywałem jeszcze raz listę i epg - bez rezultatu. Plusx milczy. |