Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Incrusion vs Covenant - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Kodi dla początkujących (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Incrusion vs Covenant (/showthread.php?tid=645)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Incrusion vs Covenant - Tomek - 26-03-2018

To że scraperry są bliźniacze to akurat wiem Smile Mi jakoś zawsze lepiej Incursion działało (ze zcraperami z fanfilm - aktualizowanymi w miarę na bieżąco dzięki niejakiemu GalAnonim Wink ), jednak cały czas mam wrażenie że FanFilm nie do końca słucha się ustawień - timeout, ustawienia języka... Ale to może wrażenie. Musiałbym porobić testy na czystym kodi... A jak wiadomo - nie ma czasu Smile
SuperFavourites sobie wywaliłem ręcznie Smile nie znoszę tego dodatku.
BTW - fajny pomysł z repo ku pamięci MrKnow

(ps - te pliczki do Incursion które znalazłem i podałem wcześniej zawierają już "poprawione" scrappery...)

@GalAnonim Przy okazji - może warto z Fanfilm wyłączyć logowanie do segos które jest na sztywno i dodać login/pass do ustawień? Mógłbym wrzucić na jakiś serwer taką wersję, tylko nie chcę bez twojej zgody Wink

RE: Incrusion vs Covenant - GalAnonim - 26-03-2018

(26-03-2018, 12:21 PM)Tomek napisał(a): @GalAnonim Przy okazji - może warto z Fanfilm wyłączyć logowanie do segos które jest na sztywno i dodać login/pass do ustawień? Mógłbym wrzucić na jakiś serwer taką wersję, tylko nie chcę bez twojej zgody Wink

Jasne, wrzucaj Smile

I za to cię lubię chłopie... Jak się dorwę do boxa to wrzucę.

Tak jak patrzyłem dzisiaj na nowe FanFilm i Incursion - to różnica w źródłach była +-1 raz na krzyść jednego raz drugiego... Coś zaczęło to u mnie działać.
Dla chętnych - lekki mod FanFilm - bez powiązań z SuperFolders (czyli układ wtyczki ten sam co stary dobry FanFilm), z dodanym logowaniem do segos...
Instalacja wg kolejności
1. - script.fanfilm.metadata By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
2. - plugin.video.fanfilm By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: Incrusion vs Covenant - meserak86 - 26-03-2018

(26-03-2018, 04:57 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

superfolder to akurat po to by mozna bylo w jednej wtyczce dopiac sobie przejscia do paru swoich ustawien itd, bo w superfolder da sie zrobic wszystko (prawie)

Incrusion vs Covenant - zm1c4l - 26-03-2018

Instalując fanfilm do incursion dochodzą parę nowych źródeł. Nic poza tym. Wszystko jest tak samo jeśli chodzi o ilość źródeł z fanfilm czy incursion.

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka

@meserak86 ale super favorites to kobyla, ja np. nie lubię dublować funkcjonalności. O wiele łatwiejsze i szybsze jest Simple favorites czy video favorites. A minimalizm to moja domena.
@zm1c4l jest to samo bo scrapery są w 99,9% identyczne obecnie (po zainstalowaniu poprawki do incursion oczywiście). Ale dajemy ludziom wybór. Ktoś woli rozbudowane infursion, inny woli sentymentalnie fanfilm.

RE: Incrusion vs Covenant - jack1142 - 26-03-2018

@Tomek jak dodać tego segos.esa do Incursion? Jakąś zmodyfikowaną wersję potrzebuję?

Zerknij stronę wcześniej.

RE: Incrusion vs Covenant - jack1142 - 27-03-2018

Heh, nie ogarnąłem, że w tego zipa co wstawiłeś wlicza się segos.es Big Grin Powiedz mi, czy są tam wstawione wszystkie niezatwierdzone obecnie pull requesty?