![]() |
||||||||||
|
TVP Sport Online (Transmisje) - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: EPG.OVH (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Główny dział z EPG (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=68) +--- Wątek: TVP Sport Online (Transmisje) (/showthread.php?tid=6301) |
||||||||||
RE: TVP Sport Online (Transmisje) - azman - 02-08-2026 @sky02 Jak ci ułatwić życie, dodać więcej znaków specjalnych ![]() Powiedz co ujednolicić to zrobię poprawki. Zostawiam tylko: Inne transmisje w tym samym czasie (EmocjeTV i EurosportExtraMAX - poprawione) kod morsa --- też już wszędzie powinien być bez spacji coś jeszcze poprawić ? Poprawiłem EmocjeTV, Eurosport Extra MAX, Extra Player, Apple TV, Stan Sport i Sports Media Watch. W Extra Player usunąłem też uszkodzony znak punktora i zastąpiłem go zwykłym - RE: TVP Sport Online (Transmisje) - sky02 - 02-08-2026 Bardzo dziękuje, jutro to już sprawdzę i popoprawiam. RE: TVP Sport Online (Transmisje) - Max1000 - 08-08-2026 @azman Sobota Patrze na Eurosport Extra i coś mi brakuje w epg na przykład SGP czyli żużel skoki narciarskie nawet jako dodatkowe transmisje o tej samej porze By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: TVP Sport Online (Transmisje) - azman - 08-08-2026 @sky02 Kolejne modyfikacje EPGD , Zrobiłem podział wynikowych plików xml na TV Radio i FAST.Wiele się nie zmieniło starałem się zachować to co już było by wpadało do TV a te prawdziwe kanały fast z Rakuten, Megogo, Sweet, Player, Player Playlist, Polsat wpadały tylko do FAST Żeby ułatwić Tobie życie przygotowałem też ściągawkę dla Ciebie ![]() Plik w załączniku
==================== @Max1000 Pewnie znowu coś zmienili w kodzie portalu, popatrzę i postaram się naprawić. RE: TVP Sport Online (Transmisje) - Max1000 - 13-08-2026 @azman prośba od jutra 14 sierpnia szukać w canal online kanałów CANAL+ Sport 6 i CANAL+ Sport 7 i oczywiście oddanie epg .Dziekuję RE: TVP Sport Online (Transmisje) - Max1000 - 15-08-2026 @azman @sky02 oficjalnie dodano canal sport 6-7 oraz apple tv można odświeżyć listę .Dziękuję Panom za świetną wykonana pracę , na dniach Stan Sport zostanie dodany prośba o testy epg , kanały będą działać na tych samych zasadach jak inne eventowe kanały apple - eurosport max - tvp sport.pl - emocje tv -Dazn więc i epg takie same czyli wydarzenia na dany dzień jest na ich stronie By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: TVP Sport Online (Transmisje) - azman - 16-08-2026 Canal Sport 6 oraz 7 a także Apple TV i Stan Sport włączone. Te 3 kanały Sports Media Watch (MLS, MLB, Formula 1) dalej czekają, są gotowe jakby co. RE: TVP Sport Online (Transmisje) - Max1000 - 16-08-2026 (16-08-2026, 01:07 PM)azman napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i to całkowicie wystarcza zaspokaja epg dla Apple , tamto zaproponowałem bo myślałem ze niema pojedynczej strony która obejmuje wszystkie wydarzenia z apple USA a jak znalazłem By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. wiec tamte 3 kanały Sports Media Watch (MLS, MLB, Formula 1) już nie aktualne .Dziękuję ze wykonałeś pracę i przepraszam |
||||||||||