Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia (/showthread.php?tid=4421)

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - Piotr.W - 10-01-2023

(10-01-2023, 08:44 PM)pawel1991a napisał(a):
(09-01-2023, 06:45 PM)Piotr.W napisał(a): No, no, no... Gratulacje, kupa roboty za Wami.
I od razu pytanie, czy i gdzie mogę zmienić sposób wyświetlania?
Na screenie zawartość zakładki "postęp" a w nim brak nazwy serialu, tylko w jednym przypadku nazwa odcinka.[Obrazek: 003356af515c36cb45dee371600afdfe.jpg]
Gdzie znajdę zakładkę "postęp"? Nie mogę jej znaleźć a też oglądam jakieś tam seriale i zawsze ręcznie muszę wyszukiwać na nowo

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Jak otworzysz FF:
Seriale/Moje seriale/Postęp

(10-01-2023, 03:43 PM)Tomek napisał(a): Poszedł fix na to.
Już jest OK, dzięki.

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - sky02 - 10-01-2023

Jeszcze dopisz że trzeba mieć By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Smile

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - Piotr.W - 10-01-2023

(10-01-2023, 09:38 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Smile
Tego akurat nie wiem, nigdy nie integrowałem np. z TMDB lub IMDB.
Ale fakt, ja mam integrację z Traktem.

Co do źródeł z Filmana, czasami się pojawiają w wynikach FF, ale zauważyłem, że używając VPNa, odpalają się tylko na serwerach z polskiej lokalizacji.

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - Tomek - 11-01-2023

(10-01-2023, 08:01 PM)retromaniak napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Zrób logi po próbie instalacji wtyczki.

BTW - ty masz ogólnie problem z kodi a nie z FanFilm:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

(10-01-2023, 08:44 PM)pawel1991a napisał(a): Gdzie znajdę zakładkę "postęp"? Nie mogę jej znaleźć a też oglądam jakieś tam seriale i zawsze ręcznie muszę wyszukiwać na nowo
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

"Postęp oglądania seriali jest ściśle związany z tym czy ma się konto na trakt.tv - żeby nie generować tego samego menu w 20 miejscach(jak wcześniej było w menu) - poszedł do zakładki moje seriale która pojawia się po autoryzacji trakt/tmdb/imdb"
Odpowiedź od twórców.

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - 12qwaszx - 11-01-2023

Witam, po instalacji nowej wersji Fanfilm wywala wtyczke xt7.pl Player. Po zainstalowanie starszej wersji PTW wtyczka xt.7 dziala poprawnie. Jakieś porady? Gdzies znajdę wcześniejsza wersje Fanfilm?

FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - Tomek - 11-01-2023

Trzeba czekać na poprawę wtyczki tb7/xt7. Starsze wersje ff są dostępne na githubie - ale ręczna instalacja rozwali ci aktualizacje potem.

Ok - zgłosiłem - będzie (pewnie jeszcze dziś) poprawka modułu ptw. Czekaj cierpliwie.

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - Tomek - 11-01-2023

Ok - poszła aktualizacja modułu ptw - już poprawione. Wystarczy zaktulizować dodatki, bądź też przy włączeniu FF powinien się nowy zaciągnąć.

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - 12qwaszx - 11-01-2023

Wszystko już działa poprawnie. Dzięki wielkie Big Grin

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - Don Kozdro - 12-01-2023

hej. Wczoraj chciałem obejrzeć coś z wtyczki fanfilm i wyskakuje błąd, niby że informacja w pliku dziennika zdarzeń, którego za piernika nie umię znaleźć. Ktoś wie o co chodzi?
W grudniu oglądałem serial i wszystko działało.

RE: FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia - Tomek - 12-01-2023

Lenistwo na maksa - w pierwszym poście masz napisane co masz zrobić - ale po co czytać, prawda? Niech inni zrobią za mnie.... A ludzie mają zgadywać...

A jakbyś zadał sobie jeszcze trochę trudu to trafiłbyś na jebitny post:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ale najłatwiej się dopisać, nie próbując nic samemu

Coraz mniej mi się chce.