![]() |
|
Program do obsługi kilku list m3u - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Poszukuję wtyczki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Program do obsługi kilku list m3u (/showthread.php?tid=1908) |
RE: Program do obsługi kilku list m3u - Łonogrzmot - 22-05-2019 Jeszcze krótko nawiążę do TiviMate, tak aby nie było, że coś konfabuluję: ![]() Nie zapłacisz za wersję premium, nie masz możliwości dodania, obsługi kilku list m3u ![]() A teraz ciekawostka o aplikacji TiviMate, w już posiadanej wersji premium, informacje in minus, klikam na kilka, przykładowych, losowo wybranych kanałów: Travel Channel HD - zero odtwarzania, wyrzuca komunikat An Error Occurred: ParserException => Perfect Player odtwarzanie od razu idealne... Food Network HD - zero odtwarzania, wyrzuca komunikat An Error Occurred: ParserException => Perfect Player odtwarzanie od razu idealne... Alekino+ - zero odtwarzania, wyrzuca komunikat An Error Occurred: UnrecognizedInputFormatException => Perfect Player odtwarzanie od razu idealne... TVP Seriale - zero odtwarzania, wyrzuca komunikat An Error Occurred: UnrecognizedInputFormatException =>Perfect Player odtwarzanie od razu idealne... AXN HD - zero odtwarzania, wyrzuca komunikat An Error Occurred: ParserException => Perfect Player odtwarzanie od razu idealne... Kuchnia+ HD - zero odtwarzania, wyrzuca komunikat An Error Occurred: ParserException => Perfect Player odtwarzanie od razu idealne... Stopklatka TV - zero odtwarzania, wyrzuca komunikat An Error Occurred: ParserException => Perfect Player odtwarzanie od razu idealne... SciFi HD - zero odtwarzania, wyrzuca komunikat An Error Occurred: UnrecognizedInputFormatException => Perfect Player odtwarzanie od razu idealne... To tylko kilka przykładów, większość sprawdzanych kanałów odtwarza bez problemu, ale nie w tym rzecz, bo klient płaci i wymaga, ma wszystko działać! kash18 napisał(a):Jesli o mnie chodzi to jest lepszy od PP Dosyć osobliwa opinia
RE: Program do obsługi kilku list m3u - kash18 - 22-05-2019 Ja nie mam problemów z odpalaniem kanałów od PlusX (plus dwie listy od znajomych) w wersji Premium aplikacji [1.3.3] Aplikacja nadal jest rozwijana o czym można poczytać na Reddit , więc wszystko przed nią . Mi ona podeszła bardziej niż PP i dlatego się z nim pożegnałem. Być może kiedyś do niego wrócę , ale to zobaczymy z czasem . RE: Program do obsługi kilku list m3u - Łonogrzmot - 22-05-2019 (22-05-2019, 09:57 AM)kash18 napisał(a): Aplikacja nadal jest rozwijana Okay, tylko musimy brać pod uwagę aspekt, relatywnie wysokiej, corocznej płatności za wersję premium, nie wiemy jak będzie z popytem, więc równie szybko ten projekt może być zwinięty, ale przyłączam się do zdania...dajmy czas czasowi RE: Program do obsługi kilku list m3u - mjw - 22-05-2019 Coroczna opłata zamiast jednorazowej plus brak archiwum to lipa jednak. Plusx na perfect player działa archiwum co ułatwia oglądanie z pominięciem reklam. RE: Program do obsługi kilku list m3u - Łonogrzmot - 22-05-2019 (22-05-2019, 09:57 AM)kash18 napisał(a): Ja nie mam problemów z odpalaniem kanałówJa też już nie, wystarczyło zmienić URL listy z MPEG TS na HLS, wszystko działa, ale mnie przyćmiło , a to triko ze zmianą, stare jak same listy m3u...no cóż, młodość rządzi się swoimi prawami ![]() Co nie zmienia faktu, iż raz dożywotnio kupionego, za grosze Perfect Playera nie odpuszczam/opuszczam
RE: Program do obsługi kilku list m3u - Bhangu - 22-05-2019 (20-05-2019, 05:51 PM)Łonogrzmot napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Niestety opcja z automatycznym wczytywaniem logo stacji nie działa. Jakieś pomysły ? Od razu mówię że nie mam, nie znalazłem katalogu który mógłbym wgrać ręcznie
RE: Program do obsługi kilku list m3u - Łonogrzmot - 22-05-2019 (22-05-2019, 04:24 PM)Bhangu napisał(a): logo stacji nie działa Co nie działa? gdzie nie działa? komu nie działa? ![]() Używam tylko jedynego, słusznego EPG od kodiwpigulce, w Ustawieniach => Zaawansowane => mam zaznaczone tylko => Pobierz przypuszczalne logo => tyle w temacie, żadna "automatyka", żadne "katalogi" nie tykane...
RE: Program do obsługi kilku list m3u - Bhangu - 22-05-2019 Mowisz o tym epg : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ? Też mam tylko tą jedną opcję ustawioną. Wrzuciłem te epg ale dalej u mnie brak logo. RE: Program do obsługi kilku list m3u - Łonogrzmot - 22-05-2019 (22-05-2019, 07:19 PM)Bhangu napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ? Mam zapodane obydwie wersje EPG, xml oraz gz, też tak zrób
RE: Program do obsługi kilku list m3u - zbigzbig20 - 22-05-2019 Hi. Generalnie na moim nvidia shield używałem apki smart iptv. Jakoś najbardziej od samego początku przypadła mi do gustu ale lubi czasem stroić fochy. Testowałem także kilka innych . Ten TiviMate taki sobie a w dodatku wołają sobie za niego jak za złoto a to co najwyżej amelinium (kwestia gustu). Teraz perfect player liżę i powiem że naprawdę spoko. I cenowo i jeśli chodzi o konfigurację czy oglądanie iptv Dam mu szansę na jakiś czas.
|