![]() |
|
[oddzielony] Aktualizacje softu do vectra/play - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69) +--- Dział: Oprogramowanie / Firmware (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=70) +--- Wątek: [oddzielony] Aktualizacje softu do vectra/play (/showthread.php?tid=5110) |
RE: idzie nowe - 477112 - 06-04-2023 To był update czy nie dla 8988? Ja mam nadal 11.6.47 z 1 sierpnia 2022 Po tms przychodzi czy z serwerów gugla? adb pull nie ciągnie dtvsetupdemo adb: error: failed to stat remote object '/vendor/app/dtvsetupdemo_app/dtvsetupdemo_app.apk': Permission denied RE: idzie nowe - ghost12 - 06-04-2023 Zobacz czy przez x-plore da się zgrać. RE: idzie nowe - 477112 - 06-04-2023 Xplore dał rade By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.+[CBS.R11.3.0.0+D].apk/file RE: idzie nowe - Exodusek - 07-04-2023 jezeli sa update`y to i tak zlapie ota losowo...... na kilkanascie sztuka starych moze z kilka zrobi update a reszta ...moooooze pozniej albo wcale a wyszukiwanie nic nie daje bo zawsze wyskoczy ze aktualne.... gdyby zdobyc ota img plik to mozna by cos pokombinowac ale sdmc raczej watpie aby udostepnil nie mowiac o pelnym img do burna RE: idzie nowe - 477112 - 19-04-2023 Wpadło 11.6.65 do dv8988 przez serwery google (aktualizacja systemowa, nie tms) Kompilacja ze stycznia 2023 z poprawkami z lutego. - Dodatkowa opcja do wyboru audio w live tv - Na szybko zauważyłem, że chyba brak problemu z materiałem z przeplotem - jest płynnie czy to na tv z kabla czy tivimate - Nadal wymuszony auto hdr bez możliwości wyłączenia - Nadal brak pip - Skanowanie kabla przez dtv setup demo działa nadal, wyżej siano fud że nie - Problem jak w starym sofcie z dźwiękiem w live tv - potrafi nagle zniknąć na wszystkich kanałach i trzeba wyłączyć/włączyć apke aby wrócił. I to tyle na szybko RE: idzie nowe - Kirek50 - 19-04-2023 Można prosić trochę jaśniej o tej aktualizacji? Systemowa, czyli Ustawienia/System/Informacje/Aktualizacja? RE: idzie nowe - 477112 - 19-04-2023 Napisałem, ze systemowa. Z poziomu menu tak jak napisałeś ścieżke. W boxie pleja aktualizacje spływają po com.sdmc.tms Klient może sobie wybrać sposób dostarczania OTA - Vectra jak chińczyk wysmaży rom to zgłasza do wujka google i ma z serwerów google, a play z prosto od producenta z chińczykowa przez ich własną usługe nadzoru boxów. RE: [oddzielony] Aktualizacje softu do vectra/play - michaelred - 06-05-2023 Jak próbuje odpalic TV Vectry obojetnie jaki kanal dostaje info "blad komunikacji z serwerem" z logiem klodeczki to znaczy, ze box jest zablokowany, ma wylaczony pakiet? W informacjach o uzytkowniku mam info, ze pakiet aktywny. Do tego nie dziala wyszukiwanie glosowe. To tez moze byc kwestia ingerencji vectry czy moze zwyczajnie pilot sie popsul? EDIT: Widze, ze pojawila sie tez opcja szybkie uruchamianie ale nie widze specjalnie roznicy miedzy wlacz/wylacz. To ma jakis wplyw na pobor pradu/standby mode? Troche nie w temacie ale sporo osob tutaj ma sprzecik Vectry. Czy ktos wie jak wlaczyc w nim sterowanie TV (glosnosc i wlacz/wylacz) przez Irde? Jak zaprogramowac pilota? RE: [oddzielony] Aktualizacje softu do vectra/play - 477112 - 26-07-2023 DV8988 11.6.77 z maja 2023 Uwagi: Padło skanowanie tunera naziemnego. Nie znajduje żadnych kanałów, ani nakładka vectry, ani systemowe procesy dtvsetup demo ani droidlogic. RE: [oddzielony] Aktualizacje softu do vectra/play - Exodusek - 16-08-2023 (26-07-2023, 01:31 PM)477112 napisał(a): DV8988 No wlasnie cos namieszali bo nie na wszystkich dekoderach dziala.... montuje ten shit juz jakis czas i zalezy jak zaciagnie update i aktualizacje apki launchera czasami skan dziala czasami nie ..... probuje sie dostac do tego sprzetu na kazdy sposob ostatecznie mam jeszcze uart podlacze sie pod uboota moze to cos da i bedzie mozna cos alternatywnego wgrac
|