Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Konto na PlusX - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Bazar (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=29)
+--- Dział: Sprzedam / Kupię / Zamienię (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Wątek: Konto na PlusX (/showthread.php?tid=6029)

Strony: 1 2 3 4

RE: Konto na PlusX - pacekk - 14-10-2025

Cześć, 
Czy jest szansa na jakieś info, gdy znów będzie możliwe zakładanie nowych kont? 
Albo czy ktoś może dodać subkonto? 
Jestem 2 lata na teleele i jest coraz gorzej. 
Proszę o info.

RE: Konto na PlusX - marvolox - 14-10-2025

Jest jakiś kontakt do administratorów z Plusx? Poda ktoś maila, link do discord czy telegrama?

RE: Konto na PlusX - RebA - 15-10-2025

(14-10-2025, 05:43 PM)pacekk napisał(a): Cześć, 
Czy jest szansa na jakieś info, gdy znów będzie możliwe zakładanie nowych kont? 
Albo czy ktoś może dodać subkonto? 
Jestem 2 lata na teleele i jest coraz gorzej. 
Proszę o info.
Niby zakładanie nowych kont za szybko nie wróci a przynajmniej dla nowych użytkowników, z tego co pisali ze w przyszłym roku będzie tylko dodawanie subkont tak jak nie dawno było, ale subkonta to posiadacz konta zarządza, czyli nie ma do tego login i hasło

RE: Konto na PlusX - RebA - 30-10-2025

jak cos to zakladanie subkont jest mozliwe ale bez mozliwosci zalogowania sie na takowe konto, tylko wlasciciel glownego konta zarzadza

RE: Konto na PlusX - hukolo - 02-11-2025

Cześć ma ktoś możliwość załatwienia dostępu do Plusx byłbym zainteresowany pozdrawiam

RE: Konto na PlusX - RebA - 02-11-2025

(02-11-2025, 06:45 PM)hukolo napisał(a): Cześć ma ktoś możliwość załatwienia dostępu do Plusx byłbym zainteresowany pozdrawiam
Można tylko do swego konta dodać dodatkowe subkonto ale bez możliwości zalogowania się na nie

RE: Konto na PlusX - marvolox - 03-11-2025

(02-11-2025, 07:14 PM)RebA napisał(a):
(02-11-2025, 06:45 PM)hukolo napisał(a): Cześć ma ktoś możliwość załatwienia dostępu do Plusx byłbym zainteresowany pozdrawiam
Można tylko do swego konta dodać dodatkowe subkonto ale bez możliwości zalogowania się na nie
Możesz mnie dodać za opłatą?

RE: Konto na PlusX - RebA - 03-11-2025

(03-11-2025, 05:47 PM)marvolox napisał(a):
(02-11-2025, 07:14 PM)RebA napisał(a):
Możesz mnie dodać za opłatą?
napisz na pw to ogarne

RE: Konto na PlusX - demo84 - 10-11-2025

(14-10-2025, 09:19 PM)marvolox napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: Konto na PlusX - jiigsi - 11-01-2026

Siemanko, zacząłem się interesować iptv, bo dla rodziców w starlinka zamontowałem, a wcześniej to za bardzo u nich sensu nie miało (a mi to w zasadzie stremio/kodi z debridem wystarcza). Nie wiem za bardzo jeszcze z czym to się je wszystko, ale widzę w necie, że plusx jest bardzo polecany.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś subkonto wolne, to chętnie bym się dogadał w tej sprawie.