Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konto na PlusX
Cześć, 
Czy jest szansa na jakieś info, gdy znów będzie możliwe zakładanie nowych kont? 
Albo czy ktoś może dodać subkonto? 
Jestem 2 lata na teleele i jest coraz gorzej. 
Proszę o info.
Odpowiedz
REKLAMA:

Jest jakiś kontakt do administratorów z Plusx? Poda ktoś maila, link do discord czy telegrama?
Odpowiedz
(14-10-2025, 05:43 PM)pacekk napisał(a): Cześć, 
Czy jest szansa na jakieś info, gdy znów będzie możliwe zakładanie nowych kont? 
Albo czy ktoś może dodać subkonto? 
Jestem 2 lata na teleele i jest coraz gorzej. 
Proszę o info.
Niby zakładanie nowych kont za szybko nie wróci a przynajmniej dla nowych użytkowników, z tego co pisali ze w przyszłym roku będzie tylko dodawanie subkont tak jak nie dawno było, ale subkonta to posiadacz konta zarządza, czyli nie ma do tego login i hasło
Odpowiedz
jak cos to zakladanie subkont jest mozliwe ale bez mozliwosci zalogowania sie na takowe konto, tylko wlasciciel glownego konta zarzadza
Odpowiedz
Cześć ma ktoś możliwość załatwienia dostępu do Plusx byłbym zainteresowany pozdrawiam
Odpowiedz
(02-11-2025, 06:45 PM)hukolo napisał(a): Cześć ma ktoś możliwość załatwienia dostępu do Plusx byłbym zainteresowany pozdrawiam
Można tylko do swego konta dodać dodatkowe subkonto ale bez możliwości zalogowania się na nie
Odpowiedz
REKLAMA:

(02-11-2025, 07:14 PM)RebA napisał(a):
(02-11-2025, 06:45 PM)hukolo napisał(a): Cześć ma ktoś możliwość załatwienia dostępu do Plusx byłbym zainteresowany pozdrawiam
Można tylko do swego konta dodać dodatkowe subkonto ale bez możliwości zalogowania się na nie
Możesz mnie dodać za opłatą?
Odpowiedz
(03-11-2025, 05:47 PM)marvolox napisał(a):
(02-11-2025, 07:14 PM)RebA napisał(a):
Możesz mnie dodać za opłatą?
napisz na pw to ogarne
Odpowiedz
(14-10-2025, 09:19 PM)marvolox napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Siemanko, zacząłem się interesować iptv, bo dla rodziców w starlinka zamontowałem, a wcześniej to za bardzo u nich sensu nie miało (a mi to w zasadzie stremio/kodi z debridem wystarcza). Nie wiem za bardzo jeszcze z czym to się je wszystko, ale widzę w necie, że plusx jest bardzo polecany.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś subkonto wolne, to chętnie bym się dogadał w tej sprawie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: