RE: TVP Sport Online (Transmisje) - sky02 - 01-09-2025
Myślę by to w końcu zautomatyzować i gdzieś to wrzucać. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. raczej tu nie będziesz chciał no chyba że się mylę. Jak by co mam dwa wolne adresy/ serwery gdzie to można umieszczać : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. darmowe @Max1000 także się oferuje z Swoim : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tą Twoją robotę trzeba wydać do ludzi.
Tak jestem stary, jak widać po adresach
RE: TVP Sport Online (Transmisje) - azman - 01-09-2025
To są tylko 4 pliki waży to tyle co nic więc wstawię na topolowa4
Może się dziś poogarniam, zobaczymy
OK. Czekam. Tylko dopisz twórcę w opisie. Od dawna jest tak, że nie tylko ja sam to robię.
Wszystko już leży na topolowa4, możesz zacząć zabawę 
Cyklicznie wrzucam o 7:30
ok zaczynam sklejać 
@azman daj mi to w pliku txt z obrazka walę błędy.
Albo zrób katalog ftp : np..: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. , By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
na topolowa4 są spakowane xz, wiadomo (DAZNevents.xml.xz)
A niżej czysty xml
| Rodzaj pliku: |
|

|
| Ilośc pobrań: |
10 |
| Rozmiar: |
27.47 KB |
|

|
3 |
26.72 KB |
|

|
3 |
1.92 KB |
|

|
3 |
113.45 KB |
Coś Twój serwer sfiksował tu przykład kodu xml:
ý7zXZ i"Ţ6 ! ëxüóŕmá7] ˇŘÎf‘Ęý{3Ôé·Ú(1v%f M* m‰ş]‰IJ@Šm$~Ě]śC}˛Ý—ißľˇ‘J·őó^i}«ËIâo«“GąCż#Kϧá¶űqLT®ľ7°-ép–b92ár5…hukóJC5ŕ‘ńeNO˙wĆôiĽOóŁ^2,‘ł–Îc]|ťĹ„ŔGt– j@ůČ…–” nşaŕ’çüŤGwâ3VÎ0c-PCÉc€zű„:‰-ňŹZÜ{súĘi™ű ľ $"Ż
bYŢß+ę„->ĎűŁĐś@bFÎŻá_b?v ˙ŕAňbź>6ÉÄ ă-ČŻ+&Z4šÍ”™yfQ[ŽŽJü‚_¶©‰OXRK’)4€©`ądcźXb
űźŽ6Şŕ‘ř…WŞ‘ĆJ#]@'zî5®űK€«ŁÓâö÷'ÄwlÇÜgđNŮNYŐ/ŁöÇPŁDšľc%ĄnÇŰň7‹ŻýË/ű˘×"w“eś´cüŘŰĆóşĘlßó1ţAęŚĂJ“!ćřYP°ĆŰ™™ź´4·=óÔ83ţńšĘŰ©ö4Gaß„a<kÉË|‰ §®«?ćŕÜŢŘ_xŞľŞ˘ÝÂ~˘ ?„ńn•m®QÇčž^OŃÎMůĐížž\î]ěfĹ˝î„řgiIź_ł.KBČDá“*9;€‚Ľn8”ҡ÷&édbF!\ôyŁ’€řŕHţNr{đžÔÁĺ;ź ăł Č.ő™ě„F_|ŢY3ĽyĽÚĂ©Dš<Ü;
"xUý+ÉĐ%¸-•1!˝ťË 앾SľËk¨Ú3hjńËô0‹ô‘ďT˛ŔÚĆ5×Ý‹ő€Ň%¨"…źBĄqűtięô§nÝ7™WüUE? #çd&€Y{ÝqĐg=?VO,
;®§Dúb6˝íĹ(gůh‹lĂžT˛ďe/o ¦š«ŐY‚ÁuCÇüČeĺf*ďIąt0ę´ë˛e©ş€©v.s~ďŻö&,ďźtëôłłÇä)ĐbńA;3H‚S{ ]~ď°ETăsřGNÁŠ‹3†~ÍQŤŤ4<Ą
gamR÷† p¦J˛^ăźő¸gJOËwŃőiL–ëą$8ĺď’ëÇęńw·ů®‹W„‰nĄč‰w“߆4q%–€[Ş8}yj,.óëNŞ}•s 7Bŕô…WaÉNłďąřĽľ ’1îž@ómE8ż5E¤Ă;ęűs¬kɡKńÇ«Éň»Ę%;NĽ¶‚Ô5®-ˇO2ô_Ÿ5Nýr¬?°,‚ęÂRjFX&˛íŘ×4ëĘ~UL'ŁjĆ/1şć˛ćşłĺ`úE{ń`ěixĽ! ;m
N›?„5›Ďhńčň$‚Kí˛pIÄ~;Ůăvĺ;ę@† Ă€\i7ůZźÝŔpBˇ€€č•ŕČË[‚ťłŢ¬Ď†Ü‡ËSŚîoÍĹ>¬ăäñ5jŰěVÁF>¤A5Há
ÂßH‚'Ü‘č@sf@¬ęĐüY!/ăźí-–ýâżśţNT2žĽ…ý ŐăŐ;mg¬ grŮ ÓĤJlîĚ”Śíon¤‘ł/EE÷»!‰»ŹĆ:ß'۬ăLp€¨RT‘™
ÔۺعQ•˛űŞVŘĐř›`ľąKĂI}ă‡1ŕ {e{Jř˘ł’ë¶E©dđ€d6vgK‘7ŽVćňĹ»I'0÷§Ż¦đWăµĂZgxµIßő ,R»ŕžŠeŔÉnť(róŁ‚S÷p&üĺĆ$·€
°×ńçÝg;3lĚyůÉ™î+ŚŞ±Ě§Ę$ŞFTú(mdšŽĆ3SbxŕYÖÉ4ݍ¤Ä«Éę§űĹŇ3Ą=ćŔđ_v|{\„·3áľ1†Š\.S¤1m+a'@‹^8‹Ő”u›Řä4ŞôžČgĄšŘĂČŻ«´óF3˘¦•A†_Á8´ę"-ż* e›AĚ/Ť`WDšŇą[ÉđŮqÜŮŕs `Ľ$ŮĘÓ|éČM„UDb*˘ ľĂÇ$Dtg2Aľ˝ÜŚţ,Ô
|ĎĂ+mĚ&Á'č‚lŽë|ćiH›”"ˇYëĎ˝±Aé¬Q´Očď[ż<10I˝DđLü©•ÎβĽĂ<·ébdxT ňńJCÎÁÁ8!{ŕĘ3BůtĘ[`y|OłO3ťĎEYÚ?n(Z˝;•Ú["ç)78–XůO2 /ţďĺ)˝\Týµ¶ÄF®Éxąôęc\O_{ÓP»ž”˛…Fe;ŹsëN˝Ů&ô®Ň›ď†’pR¤—¸5CÓlíŰ%šŤ¶ő
ľđŤů9Ř%ÄąÉűↂŐ9ciĄ
|ÜźĆCCDČTD¸·Ä”Ďa!—ŐćtR=^UŤCć$ł[•[\XčhĹ۰c
Ě—WµÉĽ«Lb-pMÖˇ®d…§őŔ^¦+pä÷eĘť
č<˙€Í“äxŔ[ß°˘…´L5wŞŔRý…|•#Ç4[ä-Lł'”ćVx\Rᔝ®péy>ŰTüb´e†.+’{tY—ž:Ĺ
Ţ%±>¸eq\ËjySň~â—ŃÚÝŮLV*ż }íŕřoKőÔ;DSsEk/éQŘMđŽ>pŹNRŹş7Ńsř± ř— ¤!€?»^{÷gďŽcäbP˘˙|O; Âę’n¦—¤«)Âż´1›ů‹řßUÖ˘PG#UDaw(F'ܸČĹÉ„°1O('(âá,V˘ĆŔ#ThÍż^`[†čt Qt9Ż}M.5cż`hXŞćŃBŕŠ>3±zĘý×n6 mľňčÜŞË NŇz4›¤‚ŇL¨4˛ăgaÝŔ=ŞVÔlŃsŠP´Ä}*ŃWńnJś:µQz~Ž;Ĺ2/iT%Y§}á-űŃKŁľó¤íućíÇS’eh–ëŹć¸*4ŞłĘ”_.ý«&ѵ1”Ió-ĐčNĽO‚Žý©ędŇőŻ&˘ŮxŞ$ť±H¤çĆ.#ę™Ue_:`Ľ3±SÂ^jjt(8ň˛ÜĂ<Y|Z9
–Ş/eZ:ţ*y¦`çźuĚgÍŇ_’{šmaŇ*o‰›8Ń—ĽÝ+˝¶”Ţj×/őÚAÖłŹ~}¤‚
·!ŮöFUňř—Ř›ó<…2co ŽÖ
ob»ĐĄZ±uŔxĂő R €yą¦nÝ'A†0‚[ŽŹÇQ,ôsK%LÄtŽ[„ÚUAąş;‘˛V‰&řĂQż8„w•t´
±`úéírč„ĂüGÓ[§qÓ„ČÜ6y^˛~€/Šřî,ń<‰|šuŻ»rŽ—k¸đ¶>Pî]&Ü-˙ď.Š)äf°OÜćw;¶)tKśŇ‰XV,:- F5ĂDÍÝđĄ7`CŻĘ`”ď–kť‘é~Ä}šäŕćŘ‚j}UšÇÉ%ĐŰZ>A.ĆÔXqʵH÷Ç›n€»ĺ`źđ÷¬űąŽ‘Už•Ó˝XšÂlÚ -wÝĄŚzđů ýO¶űEĎ9”;?^©ßĹŘŚńm»˘ć1”ßľ*ŃÔôşŰ»y¶i"¶¦ńOÎrfÁ|v|ÎG=
wa9şŤAć9iŃÖ«L…+¦1&Ç
®ÓżŹ„ČícđôżĽňžµňXL›÷;üÉrĆôĄę1łD9őqU¨ŐĘ6’´L¬OÇÇnp%X>ن05×4DRk93™ý RăÔe ĎâŰ ˝xú(>0
‹ YZ
brałem czyste xml
ja mam ok
pobrałem i te wstawione xml post wyżej i te paczki xz z topolowa4 i po rozpakowaniu też widzę xml bez krzaków
wy stosujecie gz ja xz
pakuję i rozpakowuję za pomocą 7zip
no to daj znacznik nie samo xml, jak robiłeś to wcześniej .xz oznacza to że jest spakowane nie czyste. Przecież wiesz że ostatnie po . ma znaczenie
@sky02 coś chyba nie wyspany jesteś 
Pisałem że na topolowa4 są spakowane do xz bo mam taki skrypt który odwala mi co 8 godzin tą robotę pakowania i wysyłania na ftp
Do postu wstawiłem ci xml żebyś zobaczył jakie jest nazewnictwo pliku/paczki i sobie dodał *.xz
Coś się nie zrozumieliśmy 
-------------------------------------------------
Edit
A to kolejna zabawka na wieczory. Na razie Filmweb ale w planie IMDB i może coś jeszcze, zobaczymy jak długo będzie się robiło.
[130/132] Analizuję: 'CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku'
-> Kategoria 'Serial Kryminalny' pasuje. Przystępuję do wyszukiwania.
-> Wykryto serial: S09E13. Wyszukuję jako: 'CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku S09E13'
-> Nie znaleziono ID. Pomijam.
-> Wyszukiwanie szczegółowe nie powiodło się, próba dla samego tytułu serialu.
-> Znaleziono ID: 135248.
-> ✓ Dodano ocenę: 7,2
-> Brak opisu.
[131/132] Analizuję: 'Panda'
-> Kategoria 'Serial Komediowy' pasuje. Przystępuję do wyszukiwania.
-> Wykryto serial: S02E04. Wyszukuję jako: 'Panda S02E04'
-> Znaleziono ID: 863804.
-> ✓ Dodano ocenę: 8,1
-> Brak opisu.
[132/132] Analizuję: 'Panda'
-> Kategoria 'Serial Komediowy' pasuje. Przystępuję do wyszukiwania.
-> Wykryto serial: S02E05. Wyszukuję jako: 'Panda S02E05'
-> Nie znaleziono ID. Pomijam.
-> Wyszukiwanie szczegółowe nie powiodło się, próba dla samego tytułu serialu.
-> Znaleziono ID: 504943.
-> ✓ Dodano ocenę: 6,9
-> Brak opisu.
Zapisywanie zmian do pliku: guide_z_ocenami_FINAL_v4_FILTROWANY.xmltv
|