Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box (/showthread.php?tid=801)

Strony: 1 2 3 4

RE: Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - Jaca - 15-05-2018

@jerzyk17

Musze to obadać bo siedzę na Libre z kwietnia

RE: Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - szczuru - 15-05-2018

(15-05-2018, 08:58 AM)jerzyk17 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Konkretnie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

RE: Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - jerzyk17 - 15-05-2018

(15-05-2018, 09:16 AM)szczuru napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Konkretnie:

Dzięki.

RE: Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - Kazkowicz - 21-05-2018

Też posiadam problem z wtyczką alltube.tv, dzisiaj rano działała po powrocie z pracy pojawia się komunikat o błędzie. Proszę o pomoc Sad

MiBox Andieis 6.0
Kodi 18 

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - link do loga, niestety pisze na telefonie i nie ogarniam jak wkleić ten cały tekst - wybaczcie ?

Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - GalAnonim - 22-05-2018

Używasz repo z buildu cherry bez zainstalowania ich nakładki więc ci zaktualizowało script.module.resolveurl i brakuje ci zależności script.module.requests

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

RE: Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - Tomek - 22-05-2018

@GalAnonim - nie da się tego jakoś ogarnąć? Coraz więcej osób korzysta z repo cherry - bo jest po prostu dobre, ale korzysta też z innych wtyczek np. od podpisa.

RE: Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - jerzyk17 - 22-05-2018

(15-05-2018, 10:12 AM)jerzyk17 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Konkretnie:

Dzięki.

Polecam wszystkim aktualizację Kodi 18. Korzystałem kilka dni na mibox z tej wersji co sprawdził @szczuru ale zamykało Kodi przy próbie dostępu do dysku podpiętego do usb. Dysk ma własne zasilanie więc nie powinno być problemów. Podłączyłem dysk do komputera z LibreELEC i próbowałem dostać się do niego z miboxa przez sieć. Dalej te same problemy z zamykaniem Kodi.
Pobrałem najnowszą wersję:

kodi-20180521-19eb19e6-master-armeabi-v7a.apk

Po zainstalowaniu zero problemów z zamykaniem Kodi. Dodatek do Kodi HBO GO Polska działa bezproblemowo.
Netflixa nie dodawałem do Kodi bo działa wersja na Android TV i mam też dobrze działającego w TV.

Ale masz świadomość że wersje nightly każdego oprogramowania mogą być skrajnie niebezpieczne? Tam ląduje wszystko - weryfikacja kodu odbywa się na użytkownikach...

RE: Problem z Netflix oraz AllTube/Szukajka na Mi Box - jerzyk17 - 22-05-2018

(22-05-2018, 03:38 PM)Tomek napisał(a): Ale masz świadomość że wersje nightly każdego oprogramowania mogą być skrajnie niebezpieczne? Tam ląduje wszystko - weryfikacja kodu odbywa się na użytkownikach...

To co proponujesz dla osób, które chcą korzystać z dodatków Netflix, HBO GO Polska?
Ktoś musi to testować Smile

Polecam fanfilm.
Co do testów... To ile z tych osób wysyła zgłoszenia?