Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Fanfilm a wtyczka Chappa'ai - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Fanfilm a wtyczka Chappa'ai (/showthread.php?tid=1191)

Strony: 1 2

Fanfilm a wtyczka Chappa'ai - szymonstrum - 18-10-2018

Witam, czy idzie coś zrobić żeby wtyczka Chappa'ai wykrywała Fanfilm? Wykrywa mi wtyczki typu Placenta czy Incursion ale nie Fanfilm. 
Wiem, że wtyczka repozytorium Blamo przestało działać ale skoro Placenta znajduję i wszystko ładnie działa to Fanfilm też powinno.

Z góry dziękuję za pomoc.

RE: Fanfilm a wtyczka Chappa'ai - gzenio22 - 18-10-2018

co to za wtyka? rozwiniesz wątek? zaciekawiłeś mnie

RE: Fanfilm a wtyczka Chappa'ai - szymonstrum - 18-10-2018

Jest to wtyczka w której znajdujesz film tak jak w każdej innej ale możesz sobie najpierw wybrać z jakiej wtyczki ma pobrać źródła np. Incursion czy Exodus. Super opcja jak się ma kilka wtyczek.

Niestety wtyczka nie chce współpracować z Fanfilm nie wiem dlaczego :/.

M8S Pro+ chyba padł ? - zm1c4l - 18-10-2018

Korzystałem kiedyś z tej wtyczki na innym buildzie i też nie działała mi wtyczka fanfilm nawet gdy ręcznie dopisywalem ją do obsługi. Najpewniej autor wtyczki musiałby coś poprawić by współpracowało z fanfilm. Poza tym wtyczka jest awaryjna i często się sypie także nie wiem czy warto jej używać.

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka

Fanfilm a wtyczka Chappa'ai - GalAnonim - 19-10-2018

Po ręcznym dopisaniu działa bardzo dobrze z chappai i extended info mod ale tylko pod Kodi 17.6

RE: Fanfilm a wtyczka Chappa'ai - szymonstrum - 19-10-2018

(19-10-2018, 06:40 AM)GalAnonim napisał(a): Po ręcznym dopisaniu działa bardzo dobrze z chappai i extended info mod ale tylko pod Kodi 17.6

Czy mógłbyś napisać co dokładnie zrobiłeś? Bo aktualnie korzystam właśnie z wersji 17.6.

RE: Fanfilm a wtyczka Chappa'ai - GalAnonim - 19-10-2018

Mam nadzieje, że będziesz wiedział co z tym zrobić bez instrukcji. W paczce jest zmodyfikowany metalliq pod fanfilm, paczka zip i dane.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

(19-10-2018, 02:06 PM)GalAnonim napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Działa świetnie Big Grin! Dzięki! 
Czy orientujesz się może w czym Metalliq jest lepsze/gorsze od Chappa'ai?

Fanfilm a wtyczka Chappa'ai - GalAnonim - 19-10-2018

W kod nie zaglądałem ale różnicy nie widzę więc wolę stare sprawdzone metalliq z extended info mod

Przy okazji korzystania z Chappa'ai oraz tej wtyczki zauważyłem że po dodaniu widgetu z tej wtyczki nie można wejść w informacje o filmie. Nawet jak ustawie w ustawieniach, żeby wyświetlało. Jak dodam kategorię Najpopularniejsze z Fanfilm jako widget to ładnie wyświetla info ale przy widgetcie robionym z Metalliq nie działa ta opcja. Masz pomysł na to?