![]() |
|
Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Problemy z wtyczkami (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła (/showthread.php?tid=3888) |
Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - kocurek7 - 05-09-2021 Witam, myślałem, że już znalazłem idealne rozwiązanie - Fanfilm, jedna wtyczka do polskich i zagranicznych filmów/seriali. Niestety, nie działa to tak jak to sobie wyobrażałem. Po kolei: - czysta instalacja kodi 19.1 Matrix + Youtube - wykupione i aktywne: tb7, hdseans, real-debrid Wtyczka FanFilm wyszukuje mi tylko filmy/seriale z tb7 i hdseans (i tak jest dobrze, bo tylko te dwa serwisy mam zaznaczone w polish providers i 0 w english). Autoryzacjia Real-Debrid ustawiona w URLResolver Settings, a mimo tego brak źródeł z Real-Debrid. Pytanie - czy tak to działa? Czy coś muszę zmienić w ustawieniach? Cache czyściłem w FanFilm i w URLResolver, ale to nie pomogło. Ponowna autoryzacja Real-Debrid w URLResolver nie pomaga. Restart Kodi nie pomaga. Czy trzeba korzystać z dwóch wtyczek - tj. FanFilm do polskich źródeł (tb7 i hdseans) i Seren/Venom/Fen do angielskich (Real-Debrid) czy też można mieć wszystko w FanFilm i coś źle robię? Z góry dzięki za pomoc kocurek7 Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - Tomek - 06-09-2021 Na chwilę obecną źródła en w fanfilm leżą. Developerzy nie mają po prostu czasu się nimi zająć. Za mało rąk do pracy Ale... ale możliwe że wkrótce coś tam zacznie działać ze źródeł EN
RE: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - pshtrop - 06-09-2021 A ja dalej mam problem ze źródłami w 4k... Wykupione tb7 oraz xt7 podpięte w Fanfilm. Sprawdzałem na X96 Max+, Canal+ Box oraz telefonie Pocophone F1- wyszukuje co najwyżej źródła 1080p. Za to leciwy S905x z Coreelec bez problemu wyszukuje 4k tych samych filmów. Tak samo zresztą jak Xbox Serwis X nie ma z tym problemów... Oczywiście na każdym boxie najnowsze wersje Kodi oraz Fanfilm. Co robię źle? RE: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - Tomek - 06-09-2021 Problem tkwi w tym że prosiłem cię o logi tutaj: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ale to olałeś - i to robisz źle. Bez tego developerzy nie będą w stanie zlokalizować problemu RE: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - kocurek7 - 06-09-2021 (06-09-2021, 04:25 AM)Tomek napisał(a): Na chwilę obecną źródła en w fanfilm leżą. Developerzy nie mają po prostu czasu się nimi zająć. Za mało rąk do pracy OK. Dzięki za info. Poradziłem sobie tak, że do PL źródeł mam FanFilm, a do EN mam Seren. Fajnie by było jakby wszystko działało w jednym dodatku - tj. Fanfilm. RE: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - Tomek - 06-09-2021 Nieoficjalnie powiem że poprawka jest - tylko są testy RE: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - pshtrop - 06-09-2021 @Tomek przepraszam, masz rację, niepotrzebnie śmiecę w kilku wątkach z tym samym problemem. Na swoje usprawiedliwienie nie mam nic, po prostu nie za bardzo wiedziałem jak się za te logi wziąć, ale google pomogło. Tu na świeżej instalacji Fanfilm z podpiętym tb7 oraz xt7: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - Tomek - 06-09-2021 Przydałyby się tzw. pełne logi - dla sprzętu w którym działa ci 4k i dla tego w którym nie działa (chociaż sam muszę sprawdzić czy u mnie 4k się pokazuje) By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Oki - już coś widzę - przetestuję co i jak Podaj konkretny film na którym znajdujesz źródła 4k RE: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - pshtrop - 06-09-2021 Wyszukiwałem filmy: - Szybcy i wściekli 9 - Snake eyes - Jeden gniewny człowiek Canal+ Box 4k By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Xbox Series X By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Na tvboxie niestety max 1080p Xbox znajduje 4k prawie we wszystkich filmach. Dodam jeszcze, że wtyczki tb7/xt7 wyszukują źródła 4k na każdym urządzeniu, ale oczywiście bez takiego interfejsu jaki daje Fanfilm... RE: Wtyczka FanFilm i Real-Debrid - nie działają źródła - Tomek - 07-09-2021 Błędem żadnym nie sypie - różnica jest chyba w jakiejś interpretacji między py2 a py3 - obbadamy. natomiast inne wtyczki działają na innej zasadzie jak fanfilm, więc nie można ich porównywać. U mnie na FanFilm znajduje szybkich - bez podania rozmiaru - na stronie ten film jest oznaczony jako 2160p - nie znajduje mi żadnego z opisem 4k. po prostu coś poleciało w opisach - postaram się znaleźć co, i dać znać do developerów |