Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio dla dziadka. List do konstruktorów.
Dokładnie. Czym bardziej nietypowa śrubka do kompa, wibratora czy innego ustrojstwa... To mam ja ją
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(26-05-2020, 01:50 PM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
(ja swoje znalazłem na tzw. pchlim targu za 50 zł)

To może jeszcze wyjaśnienia
To prosty model. Nie ma bajerów - z wyświetlacza praktycznie nie korzystam. Szukałem prostego radia do kuchni, żeby coś sobie brzdękało - niestety zwykłe nie zdawały egzaminu - problemy z zasięgiem.
Ten model nie jest już produkowany. Można go znaleźć na allegro, na olx. Jego zaleta jest właśnie prostota działania. Jak padnie wifi - wystarczy go włączyć i wyłaczyć. U mnie stoi 3 rok i nic z nim nie robię. Włączam rano, wyłączam wieczorem.
Dla dziadka idealne. Inne obecnie dostępne modele są zbyt skomplikowane, nawet dla mnie.

Dziękuję za informację. Kupiłem to radio. Ustawiłem 5 kanałów. Jutro jestem u dziadka.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Pozdrów dziadka od ekipy kodiwpigulce Smile
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości