Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CANAL+ BOX 4K
(04-10-2024, 07:28 AM)RebA napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
A ma to DVB-T 2?Trzeba dokupić końcówkę do tej nokiA znasz coś lepszego, lecz z DVB-T 2 wbudowanym.
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam, dzisiaj przywitał mnie napis na dekoderze
la page que vous demandez est indisponible. si le probleme persiste,vous pouvez contracter iassistance.
Po resecie znikła zakładka z aplikacjami,jest na to jakieś rozwiązanie?
Odpowiedz
(22-07-2025, 12:24 PM)Trezor napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(09-06-2022, 01:10 PM)dabroviec napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie robiłem tego, ale myślę, że musisz przygotować czystego pendrive'a sformatowanego do systemu plików FAT32, wrzucić tam ten plik, odłączyć boxa z prądu na minutę, podłączyć pendrive'a, podłączyć boxa. Reset powinien się zrobić automatycznie.

Proszę o odświeżenie linku bo ten już nie działa. Dziękuję.
Odpowiedz
Tak NA MARGINESIE może kogoś zainteresuje bo do sprzedania jest NOWY Canal+ Box 4K HY4001 DVB-T2 H.265 HEVC Android TV. Model HY4001 to jedyny model z DVB-T2 H.265 HEVC. Pudełko z tym sprzętem jest fabrycznie zamknięte i ZAPLOMBOWANE przez producenta, więc NIGDY NIE BYŁO OTWIERANE. Aktualnie Canal+ Box 4K HY4001 jako PRAWDZIWIE NOWY jest praktycznie nie do kupienia dlatego to OKAZJA. Link do aukcji na AllegroLokalnie: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Witam
Czy jest jakieś rozwiazanie z głośnym strzelaniem dzwięku podczas zmiany kanałów. Jest to bardzo irytujące. Dodam że nieraz samo się naprawi, czyli ten efekt można jakoś wyeliminować, ale po wyłączeniu boxa z prądu efekt wraca.

Odpowiedz
REKLAMA:

(01-01-2026, 07:16 AM)viader80 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie jestem pewien ale to chyba zależy od ustawień kodeka dzwięku. U mnie też ten problem występuje.
Odpowiedz
panowie jak podpiąć dysk usb jako dodatkowa pamięć ? , podpiąłem pendrive , ale system nie chce mi w nim nagrywać ,ani kopiować na niego pliki (tivimate,x-plore)
Canal +box hy4001 + wolf
Odpowiedz
Witam, próbował ktoś zainstalować na tym boxie jakoś niedawno CoreElec? Robie to wg tego poradnika: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
ale niestety przy Local update podczas restartu pokazuje mi ludzika android z otwartą klapką i Error.
Odpowiedz
Informacja dla początkujących użytkowników Android TV.
Jako, że info nie dotyczy tylko dekoderów Canal+ Android TV, a może być przydatne, info jest dostępne w dziale Android/Android TV > Aplikacje > Projectivy Launcher
Info Projectivy Launcher:

Pozdrawiam

Edycja.  Bardzo dobry jest Nexfy Launcher nie ma tylu funkcji co Projectivy Launcher, ale nie każdy tych funkcji potrzebuje. Dla takich użytkowników polecam Nexfy Launcher. Dla zainteresowanych np. seniorów jest jeszcze prostszy Launcher niż Nexfy Launcher for Android TV.
Info o Nexfy Launcher i TV Launcher:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości