Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Synchronizacja konta IMDB z FanFilm
Cześć, od jakiegoś czasu we wtyczce FanFilm nie jestem w stanie otworzyć swoich list filmów z IMDB. Po otwarciu w FanFilm zakładki Moje Filmy -> Obserwowane IMDB [LUB] Lista Filmów nic się nie wyświetla. Konfigurację IMDB zrobiłem w Ustawieniach - FanFilm -> Konta, klucze i autoryzacje -> IMDB Użytkownik: 'ur....', Synchronizuj przy starcie Kodi [OFF].
Wcześniej (parę miesięcy temu) taka konfiguracja działała prawidłowo i listy filmów IMDB wyświetlały się poprawnie.

Wersja Fanfilm 2023.13.01.0
Wersja Kodi: 21.2.0

Co może być przyczyną? Jak to naprawić? Ewentualnie, czy może zamiast listy IMDB warto zmigrować listę do jakiegoś innego narzędzia, które jest lepiej wspierane przez FanFilm/Kodi?
Odpowiedz
REKLAMA:

Na pewno przyda się aktualizacja tego zabytku który masz zainstalowany. Wklejam linka do wątku z aktualizacjami, oczywiście wypadalo by przeczytać trochę w tym wątku a nie tylko zaktualizować... Czy pomoże tego nie wiem, nie korzystam z tych opcji. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(16-02-2025, 10:43 AM)szopns napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dzięki, właśnie zacząłem przeglądać ten wątek. Czyli wygląda na to, że oficjalne repo FanFilm zostało już porzucone i żadnej nowszej stabilnej wersji niż ta z 2023 roku już tam nie ma? Zostaje tylko nieoficjalna modyfikacja, którą instaluje się używając plików wrzuconych na tym forum?
A może są jakieś podobne wtyczki z oficjalnym repo i wsparciem, które wyparły FanFilm?
Odpowiedz
(16-02-2025, 10:53 AM)p32167 napisał(a): Czyli wygląda na to, że oficjalne repo FanFilm zostało już porzucone i żadnej nowszej stabilnej wersji niż ta z 2023 roku już tam nie ma? Zostaje tylko nieoficjalna modyfikacja, którą instaluje się używając plików wrzuconych na tym forum?
A może są jakieś podobne wtyczki z oficjalnym repo i wsparciem, które wyparły FanFilm?

Nie zostało porzucone. Być może wkrótce na forum pojawi się kolejna testowa wersja przepisanego FF i jeśli nie zostaną wykryte poważniejsze błędy to może i repo się ruszy.
1
1
Odpowiedz
(16-02-2025, 10:53 AM)p32167 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dzięki, właśnie zacząłem przeglądać ten wątek. Czyli wygląda na to, że oficjalne repo FanFilm zostało już porzucone i żadnej nowszej stabilnej wersji niż ta z 2023 roku już tam nie ma? Zostaje tylko nieoficjalna modyfikacja, którą instaluje się używając plików wrzuconych na tym forum?
Instaluj to  Smile  : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
I czytaj forum. Masz bardzo duże zaległości.
2
Odpowiedz
Dokładnie,
Na prośbę jednego z użytkowników przyjrzałem się obsłudze IMDb w FanFilm i kilka spraw udało się poprawić.
Są jeszcze pewne ograniczenia, ale i tak jest dużo lepiej niż było.
@p32167 Zachęcam do zainstalowania tej ostatniej wersji i podzielenia się opinią.
Wszystkie opinie, sugestie, komentarze, mogą wpłynąć także na przyszłe wydania FF3.
1
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości