Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
" Nieudane odtwarzanie jednej lub więcej pozycji. Więcej informacji na ten temat znaj
Oj dużo tam syfu masz...
1. Kodi 18.4 - starość, nie wiem czy mbebe jeszcze aktualizuje pod ten zabytek
2. W logach exodusredux, czyli jedna z bardziej zasyfionych i podejrzanych wtyczek jakie są. Jej zależności, które mają wpływ na inne wtyczki mogą być w dziwnych wersjach, często z jakąś kopareczką w tle. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
3. Wywala się na inputstream - który jest w starej wersji 2.4.7 - jest od dawna już 2.4.8
4. W logach Gaia i jakiś wizard dziwnego pochodzenia.
1+2+3+4+5= to ma prawo nie działać - nawet po aktualizacji starych wtyczek strach tego używać.
Rozwiązanie?
Wywalić ten syf. Zainstalować kodi 19.x. Zainstalować dobre wtyczki z oficjalnych źródeł.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam,

jestem tutaj nowy i przepraszam, że odkopuje temat, ale też mam problem z pojawiającym się komunikatem "Nie udane odtwarzanie jednej lub więcej pozycji..", podczas próby włączenia programu telewizyjnego np "tvn,hbc, canal+,discavery w HEJO TV.
Oczywiście na stronie www wszystko działa i konto premium mam jeszcze ważne do końca roku.
Dodam również, że dwa razy instalowałem wszystko od nowa i nadal jest to samo.
Używam kodi 19.3 na telewizorze SONY z Android TV i wszystko działało przez jakiś czas lecz jednego pięknego wieczoru podczas oglądania telewizji wyrzuciłem mnie do wyboru kanału i już nie mogę nic włączyć. Czy ktoś miał podobny problem i jest w stanie mi pomóc ?
Postaram się wypisać najważniejsze informacje dotyczące aplikacji:
- KODI 19.3
- Mbebe 0.7
- HEJO TV 2.2.91
- logi By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Dziękuje za pomoc
Pozdrawiam 
Aldek
Odpowiedz
(19-02-2022, 09:35 PM)Aldek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Cześć.
Odświeżę trochę temat.
Od jakiegoś czasu na większości znalezionych źródeł na FanFilm wyskakuje mi ten komunikat i nic nie potrafię włączyć. Przeinstalowałem na nowo Kodi oraz ftyczke FanFilm a problem jak był tak jest. Zauważyłem również że ostatnio bardzo mało źródeł znajduje. Czy jest możliwość jakoś to poprawić?
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - niestety darmowych źródeł coraz mniej dostępnych.
Filser z którego była brana większość darmowych na awarię API i na chwilę obecną trzeba czekać aż developerzy FF znajdą rozwiązanie.

Podziękowali: dred_sz
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Cześć,
Chciałbym odświeżyć temat. Jestem w Kodi świeżakiem więc powiem co zrobiłem.
Zainstalowałem najnowszą wersję na szybkiej karcie na Raspberry Pi 3.
Znalazłem wtyczkę do Amazon Prime sprzed 4 miesięcy Sandman79.
Zainstalowałem, zalogowałem się i okazało się że działa. Wolno okropnie ale działa.
Problem pojawił się gdy chciałem uruchomić odtwarzanie. Nie uruchamia się.
Podobnie z wtyczką do Netflix. NFAuthorisation.key nie działa.
Zastanawiam się czy Kodi to rzeczywiście dla mnie rozwiązanie.
Chciałem oglądać z serwisów streamingowych wymienionych powyżej i jednocześnie mieć jakieś media center do odtwarzania z NAS.
Ale filmy z plików odtwarza mało płynnie, jakby audio nie było zsynchronizowane z video.
Moja poprzednia dystrybucja doskonale radziła sobie z odtwarzaniem z plików ale nie obsługiwała serwisów streamingowych.
I teraz tak myślę czy malina to nie jest raczej poolina. Skoro z podstawowymi tematami nie radzi sobie to może to sobie odpuścić?
Nie wiem, może mądrzejsi mi coś doradzą.
Istnieje oczywiście wielkie prawdopodobieństwo że czegoś nie zrobiłem albo czegoś nie wgrałem. Albo zamiast Kodi jest jakaś inna dystrybucja, lepsza do tego celu.
Dziękuję za uwagi.
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: