Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fanfilm
Niestety - coraz częściej się to zdarza, ale to nie wina ani FanFilm ani w sumie też nie samego tb7 - serwery na których leżą pliki po prostu za słabo powiadają (rapiduserwers ma za długi czas odpowiedzi i kodi albo w ogóle nie odtwarza, albo nie jest w stanie zbuforować pliku)
FanFilm wyszukuje linki do filmów na stronach. Jak się wyświetlą źródła i klikniemy, rola FanFilm się kończy - do gry wchodzi resolverurl - czyli taki tłumacz linków z różnych serwisów na formę zrozumiałą dla kodi. Jak rozpozna link, to przygotowuje odtwarzanie - i jego rola się kończy - za odtwarzanie odpowiedzialne jest już tylko kodi.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
REKLAMA:

Chcem oglądać serial Reacher i każde zródło z tb7 mi sie zacina co 20 s
No to masz odpowiedź powyżej - zbyt wolno serwer zewnętrzny odpowiada.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Mocno loteryjne zagadnienie, we wtyczce tb7.pl player pierwsze 11 minut Reacher S01E01 3.69GB normalnie odtwarza, dalej sprawdzał nie będę, bo już oglądałem cały sezon [Obrazek: k045.gif]

Prime Video to tylko 49 złotych 12 miesięcy [Obrazek: e020.gif]

(20-02-2022, 01:49 PM)fastex2 napisał(a): Chcem oglądać serial Reacher

Przy mocnym parciu możesz za free [Obrazek: r010.gif]

[Obrazek: DO3zv6Vl.jpg]
Ok. Dzięki, sprawdze jeszcze tb7player
Jeśli serwery z których korzysta tb7 odpowiadają zbyt wolno z twoim połączeniem to nie ma znaczenia czy to tb7 player czy fanfilm - bo to nie wtyczki odpowiadają za połączenie/odtwarzanie tylko kodi.
REKLAMA:

Jeśli ktoś zastanawia się dlaczego nie działa tb7.[Obrazek: f0d066103149a57566c67797d4edd59a.jpg]
Szkoda, że dopiero tutaj dowiedziałem się, że nie ma co już kupować dostępu na tb7.pl. Właśnie wykupiłem dostęp na 180 dni, pliki nie pasowały do wyszukiwań i zacząłem szukać przyczyny. Moim zdaniem powinna pojawić się jakaś informacja na główniej stornie kodiwpigulce. Szczególnie, że nadal są dostępne poradniki z tb7.pl

Jakieś wtyczki i źródła działają prawidłowo z filmami z lektorem i dubbingiem?
(28-03-2022, 08:02 PM)Frexor napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
(28-03-2022, 08:02 PM)Frexor napisał(a): Szkoda, że dopiero tutaj dowiedziałem się, że nie ma co już kupować dostępu na tb7.pl. Właśnie wykupiłem dostęp na 180 dni, pliki nie pasowały do wyszukiwań i zacząłem szukać przyczyny. Moim zdaniem powinna pojawić się jakaś informacja na główniej stornie kodiwpigulce. Szczególnie, że nadal są dostępne poradniki z tb7.pl

Jakieś wtyczki i źródła działają prawidłowo z filmami z lektorem i dubbingiem?
Tb7 nadal działa, na tyle na ile pozwala ich wyszukiwarka, dlatego poradniki są aktualne. Dalej są alternatywą dla bezpłatnych źródeł. Nie jesteśmy też w żaden sposób powiązani z tb7 więc nie możemy odpowiadać za ilość źródeł. Natomiast od początku problemów informujemy na forum czy na FB o problemach z działaniem tb7

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości