19-04-2022, 08:09 AM
Działa Wam ta wtyczka teraz? U mnie brak widocznych filmów, nie działa wyszukiwanie. Czyściłem cache, ale nie pomogło.
# Kodi rządzi #
|
Fen
|
|
19-04-2022, 08:09 AM
Działa Wam ta wtyczka teraz? U mnie brak widocznych filmów, nie działa wyszukiwanie. Czyściłem cache, ale nie pomogło.
# Kodi rządzi #
REKLAMA:
19-04-2022, 09:04 AM
Wow. W takim razie sprawdzę co działa najlepiej z RD - seren, oath lub the crew.
# Kodi rządzi #
19-04-2022, 10:47 AM
19-04-2022, 10:54 AM
Zgadza się, nie działa od kliku dni, repo usunięte.
Fenomscrapers - jest aktualizacja 2.1.9 na: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
21-04-2022, 11:02 AM
Jakie są jeszcze alternatywy? Fen padł, działa the crew ale jak dla mnie nie działa to tak dobrzej jak fen. Co oprócz crew i seren można zrobić? W końcu zapłacone za real debrid więc trzeba jakoś oglądać.
# Kodi rządzi #
REKLAMA:
21-04-2022, 01:34 PM
A co Ci więcej trzeba niż Seren? Seren działa wyśmienicie.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
21-04-2022, 02:14 PM
Seren jest kiepski- powolny i daje mało żródeł w porównaniu z FEN czy choćby Venomem.
The Crew nie jest zły ale równiez powolny i podaje zbyt mało informacji na temat plików (próbowałem i nie da sie tego zmienić) . Najlepiej jeszcze sprawdza się Ghost z repo crew , tylko w ustawieniach trzeba włączyc menu do obsługi Trakt.
Co do fen - paść padło repo, sama wtyczka powinna działać - ale autor usunął swoje klucze tmdb (i inne?) i po prostu się nie łączy - trzeba by w ustawieniach wtyczki podać swoje:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Po tych zmianach powinno działać. Nie wiem czy rozwiązaniem tymczasowym nie będzie też korzystanie z tmdbhelper + playera do fen. Ale to tylko hipoteza - ktoś musi sprawdzić.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
21-04-2022, 03:47 PM
Nigdy się nie spotkałem z problemem małej ilości źródeł w Seren, scrappery są dość często aktualizowane ale co kto lubi.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|