Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fen
Działa Wam ta wtyczka teraz? U mnie brak widocznych filmów, nie działa wyszukiwanie. Czyściłem cache, ale nie pomogło.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
REKLAMA:

(19-04-2022, 08:09 AM)adrt8v napisał(a): Działa Wam ta wtyczka teraz? U mnie brak widocznych filmów, nie działa wyszukiwanie. Czyściłem cache, ale nie pomogło.
Zdaje się że wtyczka jest martwa, a repo zostało usunięte przez autora z githuba...
Odpowiedz
Wow. W takim razie sprawdzę co działa najlepiej z RD - seren, oath lub the crew.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
(19-04-2022, 10:21 AM)adrt8v napisał(a): Wow. W takim razie sprawdzę co działa najlepiej z RD - seren, oath lub the crew.
"oath" - też martwe - autor dostał pozew, czy tam groźbę pozwu i porzucił projekt, po tym fakcie podobnie zrobili autorzy FEN i Venom Big Grin
Odpowiedz
Zgadza się, nie działa od kliku dni, repo usunięte.
Fenomscrapers - jest aktualizacja 2.1.9 na:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Jakie są jeszcze alternatywy? Fen padł, działa the crew ale jak dla mnie nie działa to tak dobrzej jak fen. Co oprócz crew i seren można zrobić? W końcu zapłacone za real debrid więc trzeba jakoś oglądać.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
REKLAMA:

A co Ci więcej trzeba niż Seren? Seren działa wyśmienicie.
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Seren jest kiepski- powolny i daje mało żródeł w porównaniu z FEN czy choćby Venomem.
The Crew nie jest zły ale równiez powolny i podaje zbyt mało informacji na temat plików (próbowałem i nie da sie tego zmienić) .
Najlepiej jeszcze sprawdza się Ghost z repo crew , tylko w ustawieniach trzeba włączyc menu do obsługi Trakt.
Odpowiedz
Co do fen - paść padło repo, sama wtyczka powinna działać - ale autor usunął swoje klucze tmdb (i inne?) i po prostu się nie łączy - trzeba by w ustawieniach wtyczki podać swoje:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Po tych zmianach powinno działać.

Nie wiem czy rozwiązaniem tymczasowym nie będzie też korzystanie z tmdbhelper + playera do fen. Ale to tylko hipoteza - ktoś musi sprawdzić.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Nigdy się nie spotkałem z problemem małej ilości źródeł w Seren, scrappery są dość często aktualizowane ale co kto lubi. Smile
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości