Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
1. Darmowe źródła usunęły z udostępniania lub
2. Źródła były na filman który się zablokował dla kodi lub
3. Były na innym serwisie który przestał działać.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
99
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Boxtv
A ja mam problem z fanfilm najnowsza wersja nie szuka linków premium zainstalowałem starszą wersję fanfilm i tam działa wiem że problem jest z resolveurl ale jak go skonfigurować w nowej wersji fanfilm?
Reputacja:
688
System operacyjny:
26-10-2022, 08:17 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-10-2022, 08:19 AM przez Tomek.)
Ale jakich linków premium? Na którym serwisie? tb7/xt7/rapideo/nopremium/twojlimit/hdseans działają. Wyszukiwanie nie ma nic wspólnego z resolverem - i nie wiemy skąd masz informację że problem jest z resolverem.
Pomiędzy ostatnimi wersjami FF nie było zmian dotyczących linków - ostatnia zmiana była 2022.07.22 i dotyczyła tb7/xt7
Tradycyjnie zaś olanie mojej prośby z pierwszego postu:
(05-05-2022, 05:41 AM)Tomek napisał(a): Wymagania jakie stawiam- podanie wersji FanFilm, wersji modułu PTW + logi jeśli występuje jakiś błąd.
(dopisek - nie na zasadzie najnowsza, aktualna - należy podać konkretną wersję obu wtyczek)
Wszystkie wymagane informacje - wersje, logi - znajdziecie w najnowszej wersji FanFilm (od 2022.05.03.1) w jednym miejscu: FanFilm-Ustawienia-Konserwacja:
![[Obrazek: MFZkCLLl.png]](https://i.imgur.com/MFZkCLLl.png)
- Oznaczenie w pierwszym zdaniu zgłoszenia: [BŁĄD] [PROPOZYCJA] [NIE RADZĘ SOBIE] [W SUMIE NIE WIEM]
- przed zgłoszeniem błędu - proszę sprawdzić połączenie sieciowe, połączenie z następującymi stronami: trakt.tv themoviedb.org imdb.org
- w przypadku błędów z serwisami premium - proszę sprawdzić czy na pewno podało się właściwe hasło/login, czy ma się aktywne konto z wykupionym transferem.
- przed zgłoszeniem błędu należy wyczyścić cały cache (Fanfilm-Ustawienia-Konserwacja-Wyczyść cały cache) i ponownie uruchomić Kodi
- zaktualizować FanFilm i moduł PTW do najnowszych wersji - nie udzielamy pomocy dla nieaktualnych wersji.
Posty niespełniające tych warunków mogą pozostać bez odpowiedzi.
a więc odpowiedź jest jedna - u mnie działa.(btw - w opisie masz kodi 18 - tego już nie obsługujemy)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Nsbs
27-10-2022, 08:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2022, 08:04 PM przez Kulasz.)
[BLAD] Nie działa źródło tb7. Błąd w logach u mnie polega na tym że URL jest None.
Fan film 2022.10.06
PTW 2022.09.30.1
Hasło login działa z wtyczką tb7 i odtwarza poprawnie.
Cache czyszczone w resolverze i w fan film.
Logi pastebin.pl/view/5839cb5e
Reputacja:
688
System operacyjny:
27-10-2022, 08:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2022, 09:04 PM przez Tomek.)
Pewnie ciasteczko tb7 znowu padło - zdarza się czasem - nie ma możliwości odświeżenia jego.
Rozwiązanie:
1. Zmień hasło na stronie tb7 - nie zmieniaj w FanFilm
2. Wyszukaj cokolwiek na fanfilm
3. uruchom ponownie kodi
4. przywróć na stronie tb7 stare hasło
5. powinno działać.
Czasem z tb7 jest problem z ciasteczkiem które nie aktualizuje się prawidłowo. W momencie kiedy nie będzie się moglo zalogować na stronie, zostanie zmienione (pkt 2) a następnie jak się będzie mogło zalogować (pkt 4) to się odświeży
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 17.0
Urządzenie: pc
We wtyczce przestał działać Vizjer pewnie coś pozmieniali bo strona działa normalnie.Szkoda że w ustawieniach wtyczki nie ma możliwości zalogowania się na tę stronę.
Reputacja:
688
System operacyjny:
Vizjer schował się za cloudflare - więc nie będzie działać.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 17.0
Urządzenie: pc
Wygląda na to że to była tymczasowa blokada bo wszystko wróciło do normy