Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
No to skoro w logach nic nie ma no to wszystko działa.
Nie ma wersji FanFilm 0.9 - a nawet jeśli była to na pewno nie da się zaisntalować w kodi.
Gdybyś pokazał logi mielibyśmy wszystkie informacje. A skoro uważasz że nic w nich nie ma...

Podziękowali: tele
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
REKLAMA:

[PROPOZYCJA]

Proszę o dodanie 2 nowych źródeł PL zenu.cc, zaluknij.cc 

zenucc.zip
Rodzaj pliku: .zip
Ilośc pobrań: 23
Rozmiar: 2.1 KB

zaluknijcc.zip
Ilośc pobrań: 20
Rozmiar: 1.94 KB

oraz poprawiona filman (dopasowanie wyszukiwania dla odcinków z 0 na końcu , 10, 20 ...)
filman.zip
Ilośc pobrań: 28
Rozmiar: 2.09 KB

Serwisy nie wymagają logowania.
Dodatkowo należy zmienić plik settings.xml aby nowe serwisu pojawił się w Ustawieniach.

Podziękowali: Toov, Pitero, tele
2
Ok - zgłoszę gdzie trzeba - będzie w kolejnej wersji pewnie
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Mi najbardziej podobają się limity 10 czy 20 GB na dobę (bezpośrednio - 10x więcej) Wink
[Obrazek: XKDfMiwl.jpg]
To chyba nie rozumiesz działania tb7 i xt7 i nie czytałeś zasad. 10gb/20gb odnawia się codziennie. A masz odpowiednio 30 lub 60 do wykorzystania. Zużyjesz 20 - odnowi się za 2/1 dzień.
Czyli,żeby obejrzeć film z pliku 49GB nie można nic oglądać przez 2-3 dni czekając aż się uzbiera wystarczająca pula GB.....
REKLAMA:

(11-07-2023, 02:19 PM)Tomek napisał(a): To chyba nie rozumiesz działania tb7 i xt7 i nie czytałeś zasad. 10gb/20gb odnawia się codziennie. A masz odpowiednio 30 lub 60 do wykorzystania. Zużyjesz 20 - odnowi się za 2/1 dzień.

Żartowniś... Wink
No tak - ale to nie jest wina FanFilm i FanFilm nie ma na to najmniejszego wpływu...
Porozmawiajcie z hostującymi w polsce żeby zaczęli używać hostów które obsługuje RealDebrid
Albo zmieńcie wtyczkę - jest ich tyle że można wybierać i przebierać.
(11-07-2023, 06:36 PM)Tomek napisał(a): Albo zmieńcie wtyczkę - jest ich tyle że można wybierać i przebierać.

Możesz podpowiedzieć,która nadawałaby się do remuxów UHD z polskim lektorem czy dubbingiem ?
Żadna - bo polscy uploaderzy nie robią takich wrzutek. To co się da wycisnąć z PL - dubbing/lektor - daje FanFilm - więcej nie uzyskasz. No chyba że torrenty - ale to się wiąże z pewnymi "niedogodnościami".

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: Michalm15, 2 gości