Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
Temat torków trochę znam a i na wspomnianym wcześniej Wplik albo Copycase,można znaleźć sporo remuxów UHD (PL) w jednym pliku Wink
REKLAMA:

Czemu fanfilm wyszukuje w rapideo pliki do 10gb, rzadko jest coś powyżej, w wyszukiwarce na stronie rapideo są pliki po 70gb+
Kwestia nazewnictwa plików i tego co zwraca api - nie da się idealnie tego utrafić.
W kolejnej wersji FF będą poprawki dotyczące m.in. rapideo.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Kolejny fenomen to pliki 4K gdzie rzeczywista rozdzielczość to 1080p, ale to już wina rapideo. Jest możliwość dodania funkcji ‚oglądaj dalej’ ? W trakt brakuje mi tego albo nie potrafię tego ustawić?
Trakt nie oferuje takiej funkcji w APi więc nie ma możliwości dodania tego. W serialach masz postęp - seriale - moje seriale - postęp. Dla filmów nie ma takiej możliwości (no chyba że masz bibliotekę kodi zintegrowaną z fanfilm/trakt - wtedy bez problemu można utworzyć sobie listę "W trakcie oglądania")
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Mam zintegrowany trakt z fanfilm, ale w kategorii moje filmy nie widzę nic takiego, historia, ulubione, obserwowane oraz listy jak dobrze pamiętam, możesz wytłumaczyć jak to zrobić ?
REKLAMA:

Przeczytaj dokładnie - dla filmów nie ma postępu - jest tylko dla seriali.
Musiałbyś zintegrować Fanfilm z biblioteką kodi - analogicznie jak tu dla covenant - poradnik stary ale zasada ta sama: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - wybierając scraper do filmów tmdb z oficjalnego repo kodi. Potem już będziesz mógł sobie dodać listę odtwarzania (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) albo widget (to zależy od skórki co lepiej obsługuje).
(20-07-2023, 07:00 PM)Wezu napisał(a): Czemu fanfilm wyszukuje w rapideo pliki do 10gb, rzadko jest coś powyżej, w wyszukiwarce na stronie rapideo są pliki po 70gb+

A czy mógłbyś podać kilka przykładów takich tytułów?
John Wick 4, wyszukiwarka rapideo pliki po 66gb, 34gb a w fanfilm niestety ich nie ma. Dodam że mam ustawione czas wyszukiwania na max ( 60s ) i tylko źródła premium, rapideo,tb7
(24-07-2023, 11:17 AM)Wezu napisał(a): John Wick 4, wyszukiwarka rapideo pliki po 66gb, 34gb a w fanfilm niestety ich nie ma. Dodam że mam ustawione czas wyszukiwania na max ( 60s ) i tylko źródła premium, rapideo,tb7
[Obrazek: 4kEaFnEl.jpg]
Taki zrzut ekranu dostałem przed chwilą...  Więc będzie poprawka

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości