Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Android box
05-10-2023, 02:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2023, 04:46 PM przez juvek.)
[Sam nie wiem] [błąd]
Wersja wtyczki 2023.08.01.01
Wersja modułu PTW 2023.08.01.1
Witam , może ktoś może mi pomóc.
Problem z fanfilm - od jakiegoś czasu nie działa mi odtwarzanie , wszystko fajnie wyszukuje lecz gdy chcę odtworzyć film to ładuje w nieskończoność lub ładuje i za chwilę znika, nie ma informacji o żadnym błędzie.
Usunąłem Kodi i zainstalowałem na nowo , fanfilm wg instrukcji na forum lecz nie pomogło. Może ktoś mi pomóc?
Pozdrawiam
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
Fajnie. Tylko że olałeś to, o co proszę w pierwszym poście:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Bez tego jedyna odpowiedź: to u mnie dział
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Android box
05-10-2023, 04:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-10-2023, 05:24 PM przez juvek.)
Sorry , poprawiłem.
(Edit)
Wygląda na to że hasło i login do cda premium stało na przeszkodzie. Usunąłem i wszystko śmiga jak wcześniej.
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Tcl
Czy działa wam wyszukiwanie linków z TB7 lub XT7? Od 3 dni nie wyświetla mi żadnego źródła chociaż gdy wejdę bezpośrednio na XT7 linki widnieją w wyszukiwarce. Sprawdzałem funfilma na 3 urządzeniach: TV, Telefon oraz PC wszędzie ten sam problem.
Reputacja:
688
System operacyjny:
Zero informacji o wersji ff, ptw, więc zero pomocy. Tb7 w okolicy weekendu zawsze ma problemy z czasem odpowiedzi. Poza tym. Wyszukiwarka na stronie nie jest idealna i nie wszystko ff może z niej zaczytać. W kolejnej wersji będzie poprawa tego.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Reputacja:
688
System operacyjny:
08-10-2023, 12:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-10-2023, 12:25 PM przez Tomek.)
No to w takim razie logi podstawowe po próbie wyszukiwania. Link w pierwszym poście
Alldebrid działa ci z Fanfilm?