Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
Padło wyszukiwanie. Może będzie poprawka, ale to wymaga kontaktu dev z ekipą od filser
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
REKLAMA:

Rozumiem. Kwestia paru dni? Czy dłużej? Niektóre pozycje są tylko tam.
Nie wiem. Developerzy fanfilm mają swoje życie, rodziny, psy, przyjaciół. Jak znajdą czas i naprawią i będą chcieli się tym podzielić to na pewno wypuszczą.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Czy skontaktujesz się w tej sprawie z nimi?
Tak. Już wiedzą.
Wielkie dzięki.
REKLAMA:

Mają chyba obciążone serwery - strona muli aż boli - więc może po prostu kodi nie wyrabia.
U mnie strona filser działa poprawnie.
U mnie teraz też - ale 2 godziny temu była tragedia. Zgłosiłem gdzie trzeba - trzeba czekać
Witam wszystkich .Mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość . Sprawa dotyczy wtyczki Fan film mam zainstalowany na mi box i telefonie na telefonie znajduje więcej źródeł niż na mi box tzn na mi box nie ma nic a na telefonie jest  np.7. Jednak po naciśnięciu źródła wyskakuje komunikat "nieudane odtwarzanie jednej lub więcej pozycji. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w pliku dziennika zdarzeń" wchodzę w dziennik a tam jest pusto . Co może być przyczyną proszę o podpowiedz z góry dziękuje

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości