Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
U mnie tylko "Wrzucaj" .
Potrzebna jest jakaś zmiana, konfiguracja żeby FF znalazł "Twojplik" ??
REKLAMA:

@totomasz
Tak, potrzebna - wynika to z czasów, jak tb7 bardzo wolno działało i domyślnie FanFilm został ustawiony na wyszukiwanie tylko z 1 serwera.
Teraz już nie ma takiej potrzeby ograniczania - można to zmienić - w ustawieniach wtyczki, przy tb7, czy xt7, zaznaczyć proszę "Wiele serwerów".
Jak ktoś instaluje FanFilm od zera, to już ta opcja jest zaznaczona domyślnie, ale dla starych instalacji trzeba to zrobić samemu.

Podziękowali: totomasz
OK, pojawił się "Twojplik".... i o to chodziło. Jeszcze raz więlkie dzięki .
Nie wszystko działa jak powinno.... był błąd FF i aktualizacja PTW Module.
Teraz "Sortowanie " już nie działa..... widocznie nie można mieć wszystkiego (: .
@totomasz
To przestawienie nie ma nic wspólnego z sortowaniem.
Coś innego się zadziało - zbieg okoliczności.
Moduł PTW już nie powinien się aktualizować, bo nie ma nowszej wersji na serwerze niż ten z pliku zip.
U mnie działa.
Jak chcesz, to musisz szczegółowiej opisać problem, dać zdjęcia, log,
Może po prostu jeszcze raz przekopiuj zawartość zipa.
Sprawdź jaką masz zainstalowaną wersję modułu - wejdź w ustawienia wtyczki i spójrz na ostatnią sekcję "Konserwacja" Powinieneś widzieć wersję i wtyczki i modułu PTW jako 2023.13.03.240514 - jak masz inną, to przekopiuj jeszcze raz zawartość zip'a (szczególnie folder PTW, jeśli tylko wersja PTW się różni)
[Obrazek: yrMI4Fvl.jpeg]
Potem koniecznie musisz opuścić Kodi i uruchomić go ponownie, aby zmiany zaczęły obowiązywać.
Jeszcze raz podmieniłem i wtyczka oraz moduł PTW to:
Minimum: 2023.01, 06.0 / Zainstalowano: 2023.13.03.240514
Zaktualizowano do 2023.13.01.0
Logi : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@totomasz 
Nie wiem co robisz źle, ale zainstaluj zatem z poniższych załączników - to są wersje instalacyjne, więc w Kodi wybierz "zainstaluj z zip" (już nic ręcznie nie przekopiowuj w Kodowskim menadżerze)
REKLAMA:

W sumie to robię niewiele.
Podmiana plików , restart Kodi i następnie mam informację o błędzie FF i okno z aktualizacją modułu PTW.
Po aktualizacji mam "Zaktualizowano do 2023.13.01.0" , a nie 2023.13.03.240514 .
Dzięki za załączniki .
@totomasz
A przypadkiem antywirus nie zgłasza Ci jakiegoś problemu jak pobierasz załączniki?
Bo może kasuje Ci plik, bo wykrywa w nim niby wirusa, i dlatego masz problem? (w logu błąd o braku jednego z plików)
Przed chwilą zrobiłem aktualizację na swoim telefonie z Adnroidem 11 i wszystko poszło bez problemu.
Nie, oprócz zabezpieczeń ze strony Windows 10, nie mam antywira. Usunąłem z pena SP2+TURBO i ponownie tam go zapisałem . Skopiowałem dwa foldery do addons i .... to samo .
Błąd FF.
Niekompatybilna wersja zależności PTW....aktualizacja...restart i wersja wtyczki i PTW 2023.13.01.0" , a nie 2023.13.03.240514 .
Jak wcześniej pisałem po pierwszej (udanej) instalacji : "sortowanie" DZIAŁA , a teraz już nie .
Chyba trzeba przyjąć, że ten typ tak ma.
Będę próbował jeszcze z wersją instalacyjną , albo zaczekam na nowy FF .
Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Cześć mam pytanie do tele czy jak wyjdzie nowa wersja ff wiem kiedyś się o tą opcję pytałem ale mi przydała by się aby można było ustawić max Gb limit do wyszukiwania linków bo zauważyłem że np 4k w Blu-ray mają np po 60gb a 4k web 20gb to fajnie jak by można ustawić limit np 20 gb albo do fullhd np limit 12 gb. Moim zdaniem jeśli i tak kodi jest open source i można coś zmieniać to im więcej funkcji w ff będzie to tym lepiej

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości