Liczba postów: 143
Liczba wątków: 11
Reputacja:
8
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: P3640
Jasne, dlatego chyba już szkoda czasu na zabawę ze starą wersją.
I tak dzięki, że Ci się chciało.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 18.6
System operacyjny:
Urządzenie: Sony Bravia
Wita. Gdzie mogę znaleźć fanfilm3? Rozumiem, że ten z github umarł śmiercią naturalną i nie ma co liczyć na wskrzeszenie?. Pozdrawiam
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
29-05-2024, 08:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2024, 08:30 PM przez Tomek.)
Jakie wskrzeszenie? FanFilm działa. Ta wersja nie jest już rozwijana, będzie kolejna - która będzie całkowicie nową wtyczką - jak będzie gotowa, ukaże się normalnie w repozytorium i będzie możliwość aktualizacji z tego samego repozytorium. Teraz natomiast trwają testy alpha nowej wersji, która roboczo dostała nazwę FF3 - żeby nie kolidowała testerom z wersją stabilną. Do znalezienia jest w tym wątku:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - natomiast jest to wersja testowa, bardzo niestabilna i nie posiadająca jeszcze wielu funkcji. Przeznaczona jest dla zaawansowanych użytkowników którzy będą w stanie pomóc developerom - jeśli nie potrafisz generować logów i dokładnie opisywać - to nie jest to wersja dla ciebie. Może narobić więcej szkód niż pożytku.
Podziękowali:
arkady1964,
deco164
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
System operacyjny:
Urządzenie: Windows
Witam
Czy u innych tez nie dziala wyszukiwanie zrodel EXTERNAL? Czy moze ja cos popsulem w ustawieniach ..bo ostanio stawialem KODI na nowo.
Dziekuje
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
Nie. Nie działa. Padło API od justwatch. Trwają prace nad naprawą.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Liczba postów: 1,043
Liczba wątków: 59
Reputacja:
124
Wersja Kodi: 18
System operacyjny:
Urządzenie: Leia
Na Kodi ze skórką AZ2:R używam starej FF i testowej wersji tj. FF3. W "starej wersji" FF u mnie na filmach (jak dotąd) nie zauważyłem problemów (seriali nie oglądam), sprzęt Android TV (Xiaomi MI Box S, Box Canal+), Kodi v21 Omega Nightly Development Builds ostatnia dostępna wersja.
Pozdrawiam