Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tivimate i teleelevidenie
Ja używam Zank Remote.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
REKLAMA:

Cześć, podpowie ktoś jak doładować telee ? wykupiłem kody pervect money i przy doładowaniu okazało się że strona pervect money w PL została zablokowana , jak mogę wykorzystać teraz te kody aby można było doładować ?
Odpowiedz
(07-10-2024, 06:53 PM)jachu76 napisał(a): strona pervect money w PL została zablokowana

Co kryje się pod "zablokowana", masz e-voucher i nie możesz go zrealizować na stronie dostawcy?
Odpowiedz
Z przykrością informujemy, że Perfect Money nie jest obecnie w stanie obsługiwać klientów z Polski. W związku z tym wszystkie konta zarejestrowane na adresy w Polsce zostaną zamknięte 6 listopada 2024 r.

Oto, co się stanie i co musisz zrobić:

Od 7 października 2024 r. wszystkie konta Perfect Money zarejestrowane w Polsce przestaną działać, co oznacza, że ​​nie będziesz już mógł wpłacać ani korzystać z żadnych środków. Zdecydowanie zalecamy wypłacenie pozostałych środków z konta przed tą datą.

Tak mam e voucher , gdy chcę go wykorzystać to właśnie jest taka informacji , zawsze tak robiłem i nie było problemu
Odpowiedz
(07-10-2024, 07:18 PM)jachu76 napisał(a): gdy chcę go wykorzystać to właśnie jest taka informacji 

Niezłe jaja.
Odpowiedz
Witam. Odnośnie konta perfect money możesz zmienić adres zamieszkania na Czechy, rejestrując drugie konto na nowy adres mail z Gmaila lub innej skrzynki. Możesz dalej korzystać z Perfect.
Odpowiedz
REKLAMA:

Dziwna sprawa
Urządzenie to Google streemer (wcześniej jakoś box od Xiaomi) tivimate z teleelewidenie potrafi na każdym kanale mielić bez obrazu i dźwięku pomaga jedynie restart (tzn odłączenie zasilania). Co to może być? Net 600mbs światłowód po kablu
Odpowiedz
Zapewne problem z implementacją usuwania przeplotu na poziomie hw i exoplayer głupieje.
I potwierdzenie, że nie ma się co rzucać na zabawki bo 'nowe i lepsze' - nie zawsze tak jest.

Tutaj masz o tym:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Ehh czyli że co to taki problem wieku dziecięcego? Trzeba czekać na jakąś łatkę czy lepiej oddać urządzenie puki jest taka możliwość?
Odpowiedz
Nie wiadomo czy poprawią. Bo w streamingu legalnym przeplotu się nie używa.
Przeplot to telewizja na żywo ściągana z kabla/sat/kablówki i wpuszczana w iptv to nielegalne a z legalnych to mi przychodzą tylko do głowy tunery sieciowe typu hdhomerun w ameryczce pozwalające ściągnąć z powietrza ichne dvb-t i wpuścić w sieć po ip no i nagrania amatorskie ze starych kamer bo nowe to wszystko wypluwają progresywnie.

Sprawdź kanały gdzie przeplotu nie ma czyli te czysto internetowe typu viva russia, fasty z playera czy eleven 4k / c+ 4k - tutaj wszystko jest progresywne, jak na nich sie nie wywala to problemem jest to co w linku - czyli dekoder głupieje/wysypuje się przy materiale jak ma usuwać przeplot.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości