Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection
Cześć, przy próbie aktualizacji skorki
mam komunikat "Arctic: Zephyr 2 - Resurrection Zależności od script.module.jurialmunkey w wersji 0.1.19 nie mogą zostać spełnione"

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
REKLAMA:

Miałem to samo ostatnio na 1 urządzeniu, na 2 aktualizacja weszła bez problemu.

Zainstaluj w Kodi z pliku ZIP script.module.jurialmunkey  v0.1.19:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Po tym bez problemu zainstalowałem najwyższą wersję TMDbHelper wraz ze skórką AZ2:R.

Pozdrawiam

Edycja.  W zasadzie to miałem problem z najwyższą wersję TMDbHelper, dopiero jak zainstalowałem  script.module.jurialmunkey  v0.1.19, to ruszyła mi instalacja TMDbHelper. Następnie bez problemu zainstalowałem AZ2:R 1.0.29  
Nigdy nie miałem problemu z zależnościami w skórce AZ2:R, po raz pierwszy był problem z zależnością TMDbHelper. Wymaganej wersji TMDbHelper też nie mogłem zainstalować (mogłem, ale niższe wersje), ponieważ chciała script.module.jurialmunkey  v0.1.19

Podziękowali: leszekgd
Odpowiedz
Dzięki, aktualizacja udała się.

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
1
Odpowiedz
Potrzebne zależności, w tym moduł juriala jest w moim repo.
Nie zaciąga wam automatycznie, bo domyślnie nowe kodi ma ustawione ściąganie jedynie z oficjalnych repozytoriów.
Można to zmienić w:
Ustawienia -> Ustawienia systemu -> Dodatki -> Zaktualizuj oficjalne dodatki z: Wszelkie repozytoria

Oczywiście róbcie to tylko wtedy gdy macie zadbane kodi, bez żadnych dziwnych repozytoriów które mogą sztucznie podbijać wersję lub podmieniać oficjalne wtyczki na zainfekowane.
Ewentualnie można to ustawiać tylko na czas instalacji skórki Tongue

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
Heart 
@tele  Zgadza się, na Windows mam tę opcję zablokowaną i musiałem zainstalować zależności ręcznie (najwyższą wersję). 
Natomiast na 2 urządzeniach z Android TV miałem na to akceptację w ustawieniach i tam instalacje przebiegły bez problemu...

Tak na marginesie, funkcja przezroczystość w rozszerzonych informacjach dotycząca wyświetlanej grafiki fotograficznej w poziomych rzędach (pełna przezroczystość jednego z dwóch rzędów) jest super, jak już napisałem w poście z przed kilku dni. Nie pisałem jednak, że funkcja ta w bardzo dużym stopniu spełnia maje wcześniejsze postulaty zawiązane z obsadą, dlatego tak się ucieszyłem z tej funkcji.   Smile

Pozdrawiam
Odpowiedz
@DenDy  Czy istnieje możliwość wsparcia w skórce AZ2:R grafiki characterart, jako opcja.  Smile  
Oczywiście, przy dostępnej też opcji umożliwiającej wyświetlanie grafiki clearlogo.  Smile   

Pozdrawiam
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie mam takich planów. Nawet nie wiem gdzie miałoby się to pokazywać jak już teraz jest wszędzie ciasno.

Odpowiedz
@DenDy  Masz rację jest mało miejsca, jest jedno rozwiazanie tj:
Opcja grafika characterart lub grafiki clearlogo nad paskiem postępu filmu, umieszczona po prawej stronie. Funkcja też jako opcja, gdyby użytkownik nie chciał żadnej grafiki, ale gdyby chciał to koniecznie musi zatwierdzić tylko jedną z tych dwóch (nie będą wyświetlane dwie grafiki w tym samym oknie).

Reasumując.  Wnioskuje o jedyne sensowne rozwiązanie w temacie grafik. Nie ma wyjścia tj. opcje wyświetleń, albo jedna grafika, albo druga grafika, albo wcale (brak grafiki).

Jest to dobre rozwiązanie, ponieważ daje możliwość wyboru preferowanej opcji.  Smile  
Proszę o rozważenie tej propozycji.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Najnowsza wersja 1.0.30 skórki AZ2:R została wydana.   Smile

Porównanie zmian:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Pozdrawiam
Odpowiedz
@DenDy dzięki wielkie za wprowadzenie wyskakujących okienek w OSD!!!

2
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: