Liczba postów: 327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
99
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Boxtv
A mam pytanie do tele i developerów ff czy można dodać kategorie filmy tylko które są na VOD które miały oficjalną premierę w Polsce .Że wchodzi się w kategorie filmy VOD i były by tylko filmy te które miały premierę w Polsce od najnowszych
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
21-11-2024, 06:44 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2024, 07:01 AM przez Tomek.)
Nie ma obecnie żadnej możliwości dostania się do nowości VOD. Nowości kinowe są. API Justwatch (bezpłatne) nie udostępnia tej możliwości - a scrapowanie strony jest b. ograniczone i nie daje wyników jak na stronie -- daje je w mocno okrojonej wersji. Inne serwisy nie udostępniają takiej możliwości - no poza listami indywidualnych użytkowników trakt/tmdb
Jest możliwość ogarnięcia tego przez trakt - ale bez podziału na kraje, bez rozgraniczenia czy to w tv premiera czy na VOD, obejmuje wszystko jak leci - api nie udostępnia tego - w alphie trwały prace nad tym.
TMDB zaś owszem pokazuje premiery w dystrybucji cyfrowej, ale tylko te, które w ogóle się pierwszy raz pojawiły na VOD. Jeśli dany film pojawił się wcześniej - np 5 lat temu na Netflix, potem go usunęli a teraz pojawił się na MAX to nie pojawi się w wynikach - więc funkcja bez sensu.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 0
Reputacja:
36
System operacyjny:
Urządzenie: H96+
@ tele, super robota. Twoje ostatnie modyfikacje FF1 są naprawdę bardzo dobre. U mnie wszystko śmiga, aż miło popatrzeć. Wielki szacun za to co robisz i serdeczne podziękowania.
1
Liczba postów: 4,555
Liczba wątków: 42
Reputacja:
688
System operacyjny:
W dwóch zdaniach:
1. developerzy fanfilm nie chcą rozwijać tej wersji z 2023 ze względu na bałagan który jest w tym kodzie. To ich decyzja. Nie widzą sensu ciągłego łatania - woleli zacząć od nowa, co jak widać nie okazało się tak proste. To że tele chce to łatać - jego wybór.
2. tele może przecież założyć repozytorium ze swoją wersją. To OpenSource (no... nie do końca, bo źródła nie są luźno na serwer wrzucone) - sądzę że nikt nie będzie robił problemów.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
1