Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - temat zbiorczy - błędy, problemy, zgłoszenia
(25-11-2024, 05:08 PM)Shaoo napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Potrzebna będzie aktualizacja w Kodi, następnie może być potrzebny restart Kodi.

Trochę może być problem z nazewnictwem, nie jest to sformalizowane, ogólnie to jest tak.
- FF , oficjalny FanFilm.
- FF1 ,  tak ostatnio najczęściej określa @tele swoją wersję z poprawkami tj. poprawiony FF.
- FF3 , nowa wersja testowa FF, wersja finalna jest w pracach (testy otwarte są już zamknięte, ale jest dostępna na Forum ostatnia testowa wersja  - edytowane).

Pozdrawiam

mordeczki a jak zainstalować dodatek od tele na tv z appka Kodi?

FanFilm wyrzuca od wczoraj od okolo 14 bledy przy probie odtworzenia czegokolwiek, kazdy link konczy sie nieudana proba odtworzenia pozycjiWrzucasz pliki od Tele na pendrive. Podpinasz do telewizora. Odpalasz Kodi i reszta tak jak na kompie, czy telefonie, tylko plików szukaj ma pendrive. Pamiętaj o kolejności instalacji plików

Wysłane z mojego 5028Y_EEA przy użyciu Tapatalka
no dobra mam to zgrane i rozpakowane w folderach i rowniez w plikach ZIP obydwa pliki czyli:
PTW-2023.13.03(2024-11-06)_aktualizator_(potrzebny restart Kodi po instalacji).zip
FanFilm_2023_SP2+TURBO_(2024-11-06)_aktualizator.zip

i jak z kodim i z fanfilm podstawa nie mialem problemu tak tutaj nie widzi plikow kodi tych ZIPow i jak chce zainstalowac cos z ZIP albo z repozytorium i nie wiem dajcie mi prosze jakies wskazowki dokladne bo nie jestem lewy w kompach i szukalem informacji na necie ale jak widac chyba sie mylilem i jestem komputerowa AMEBA
REKLAMA:

(28-11-2024, 03:39 PM)luki_luk napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Potrzebna będzie aktualizacja w Kodi, następnie może być potrzebny restart Kodi.

Trochę może być problem z nazewnictwem, nie jest to sformalizowane, ogólnie to jest tak.
- FF , oficjalny FanFilm.
- FF1 ,  tak ostatnio najczęściej określa @tele swoją wersję z poprawkami tj. poprawiony FF.
- FF3 , nowa wersja testowa FF, wersja finalna jest w pracach (testy otwarte są już zamknięte, ale jest dostępna na Forum ostatnia testowa wersja  - edytowane).

Pozdrawiam

mordeczki a jak zainstalować dodatek od tele na tv z appka Kodi?

FanFilm wyrzuca od wczoraj od okolo 14 bledy przy probie odtworzenia czegokolwiek, kazdy link konczy sie nieudana proba odtworzenia pozycjiWrzucasz pliki od Tele na pendrive. Podpinasz do telewizora. Odpalasz Kodi i reszta tak jak na kompie, czy telefonie, tylko plików szukaj ma pendrive. Pamiętaj o kolejności instalacji plików

no dobra mam to zgrane i rozpakowane w folderach i rowniez w plikach ZIP obydwa pliki czyli:
PTW-2023.13.03(2024-11-06)_aktualizator_(potrzebny restart Kodi po instalacji).zip
FanFilm_2023_SP2+TURBO_(2024-11-06)_aktualizator.zip

i jak z kodim i z fanfilm podstawa nie mialem problemu tak tutaj nie widzi plikow kodi tych ZIPow i jak chce zainstalowac cos z ZIP albo z repozytorium i nie wiem dajcie mi prosze jakies wskazowki dokladne bo nie jestem lewy w kompach i szukalem informacji na necie ale jak widac chyba sie mylilem i jestem komputerowa AMEBANic nie rozpakowujesz. Zostawiasz .ZIP
Wchodzisz w Dodatki u góry pierwsza z lewej ikona(coś w stylu pudełka), dalej zainstaluj z pliku i szukasz swoich plików ZIP. Instalację zaczynasz od pliku PTW..., potem FF... Na końcu restart Kodi. Najważniejsze musisz mieć wcześniej zainstalowany Fanfilm.

Podziękowali: arkady1964
(27-11-2024, 05:08 PM)viader80 napisał(a): A ja polecam zainstalować x-plore file manager, póżniej wyświetl->dysk sieciowy i podłączyć google drive, dropbox lub onedrive. Ja tak mam skonfigurowany, telewizor z andkiem, canalbox, miboxa. Na telefonie ściągam wrzucam w katalog i mam dostępne na każdym urządzeniu.

Ma ktoś z Was może box Nvidia Shield Pro ?  Na TV instalacja przebiega pomyślnie. Natomiast mam problem na Nvidia.
Wrzucam na pena i poprzez Kodi nie widzi plików zip. Jak wejdę po Xplore to widzi pliki zip, ale nie wiem jakiej opcji użyć żeby zainstalować do Kodi.
(28-11-2024, 06:51 PM)medivh29 napisał(a): Kodi nie widzi

Shield Pro - Ustawienia - Aplikacje - Kodi - Uprawnienia - Pliki i multimedia - Zawsze zezwalaj.

Podziękowali: arkady1964
Mam problem z odpaleniem serialu "Świat według Kiepskich" z FanFilm = log typu error <general>:CCurlFile::Stat-http://doodstram.xyz/45529.mp4>Failed:Timeout was reached(28) - w skrócie. Też tak macie, czy to tylko u mnie?
(28-11-2024, 08:25 PM)ffmeg napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
REKLAMA:

@Łonogrzmot serdecznie dziękuję Smile
Jeszcze Ci zawrócę gitarę jednym pytaniem, nie wiem jaki masz internet czy od lokalnego dostawcy czy od operatora.
Pisałem w poprzednich postach, że od lokalnego dostawcy to wyszukuje mi bardzo mało źródeł.
Np. bajka DZIKI ROBOT, dostałem poradę aby sprawdzić na internecie udostępnionym z telefonu. Źródła z EKINO zadziałały.
Czy mógłbyś sprawdzić na tej bajce ile wyszukuje Ci źródeł? Czy masz źródła z Zaluknij.cc ?
Kolega @Sylwestri pokazuje w swoim poście że ma źródła zaluknij.cc oraz internet z PLAY jaku mnie.
Mi natomiast tylko źródła z Ekino wyszukało, dlatego moje zapytanie do Ciebie.
(29-11-2024, 10:24 AM)medivh29 napisał(a): DZIKI ROBOT
ile wyszukuje Ci źródeł?

Hotelowa sieć "tylko" tb7/ekino.
(29-11-2024, 10:24 AM)medivh29 napisał(a): @Łonogrzmot serdecznie dziękuję Smile
Jeszcze Ci zawrócę gitarę jednym pytaniem, nie wiem jaki masz internet czy od lokalnego dostawcy czy od operatora.
Pisałem w poprzednich postach, że od lokalnego dostawcy to wyszukuje mi bardzo mało źródeł.
Np. bajka DZIKI ROBOT, dostałem poradę aby sprawdzić na internecie udostępnionym z telefonu. Źródła z EKINO zadziałały.
Czy mógłbyś sprawdzić na tej bajce ile wyszukuje Ci źródeł? Czy masz źródła z Zaluknij.cc ?
Kolega @Sylwestri pokazuje w swoim poście że ma źródła zaluknij.cc oraz internet z PLAY jaku mnie.
Mi natomiast tylko źródła z Ekino wyszukało, dlatego moje zapytanie do Ciebie.
Czesc. Sprostowanie. U mnie na PLAY wyszukuje tylko źródła z Ekino. Weryfikując logi przy Zaluknij pojawią się 'nieznany błąd 403' Gdy wchodzę na Zaluknij przez przeglądarkę wszystko działa na stronie. Problem ze źródłami z Zaluknij powstał jakiś rok temu i od tamtej pory lipa.
same stare wiadomosci

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości