Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
(14-12-2024, 05:50 PM)Tom.pl napisał(a): Witam
aktualizacja ładnie śmiga ale linki od ekinotv nadal nie działają.
Pytanie czy tylko u mnie?
Tak u Ciebie, u mnie działa, sprawdziłem na kilku lokalizacjach VPN (Polska, Czechy i Niemcy) i na wszystkich się odtwarza.

[Obrazek: PP7VVwBl.png]

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz
REKLAMA:

@cigma, nie pisz w ten sposób.

Przez kilka lat @Tomek włożył ogrom pracy na tym Forum. Co do FF3 to naprawdę, bez żadnych wątpliwości, to super projekt.  Smile  
Szacunek ma za to oraz dla wszystkich co wnoszą wszelki pozytywny wkład na tym szacownym Forum.
Być może @Tomek trochę zbyt emocjonalnie, ale bardzo kulturalnie napisał co myśli o niektórych sprawach. W przeciwieństwie do Ciebie...

Oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania, dla mnie na Android TV wszystko może być przydatne w tym FF3, FF Mod od @tele, przeglądarka BrowseHere i SmartTube.

Pozdrawiam

Podziękowali: Toov, Albineek
3
Odpowiedz
Wszystko ładnie śmiga , oczywiście jak linki są aktywne , ale np. jeżeli link jest przekierowaniem do np. "MAX" wywala błąd i nie rusza film choć wtyczka "MAX" zainstalowana - czy da się coś z tym zrobić i poprawić to ?
Odpowiedz
(15-12-2024, 07:03 AM)cigma napisał(a): Prawda jest taka że w FF3 Tomek to może napisał szablon a źródła dalej kuleja bo nie wiedzą jak do tego podejść xD Teraz wielkie obrażenie się na cały świat bo stare FF nagle odżyło i działa xx razy lepiej niż ten gniot co piszą. Teraz duma została urażona i chłopaczek już nie wróci xD
Weź tele wydaj swoje repo na githibie z własnymi poprawkami i się nie przejmuj tymi błaznami FF3 i tak nigdy nie powstanie...
Teraz to przesadziłaś i to mocno.
Uważam, że @Tomek , tak jak napisał ktoś wyżej, włożył masę pracy i swojego czasu, zarówno na forum jak w rozwój FF i należy mu się za to szacunek i chwała mu za to! Tak samo jak i reszcie twórców FF i @tele który reanimował coś co miało odejść do lamusa.
Obrażanie kogokolwiek, jest ciosem poniżej pasa.
Chłopaki poświęcają za darmo swój czas i dzielą się wiedzą która dla nas jest czarną magią, tylko po to, żebyśmy mogli wygodnie usiąść w fotelu, kliknąć przycisk w pilocie albo myszce i bez problemu oglądnąć ulubiony materiał.
Może zanim się ponarzeka, trzeba najpierw podziękować?
FF nie spadł z nieba razem z manną.

Podziękowali: Toov, arkady1964
3
Odpowiedz
Ja się obawiam że bez Tomka forum szybko zmieni się w bagienko podobne do wielu innych współczesnych forów.
Gdzie strach o coś zapytać bo zaraz człowieka zwyzywają i odeślą do "googla"...
Dzięki Tomkowi od lat był tu porządek...

2
Odpowiedz
Nie zaśmiecajcie tego tematu.

Ja chciałbym podziękować @tele za bardzo dobrą robotę jestem zaskoczony szybkością działania i ilością źródeł Smile
Ekino śmiga aż miło nawet FILMAN Premium się pokazuje. Jak dla mnie bomba, bardzo dobra robota.

Testuje narazie nie znalazłem błędów.
Odpowiedz
REKLAMA:

(15-12-2024, 08:18 AM)Seico napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Może ewentualnie ktoś inny się wypowie, kto korzysta?
Odpowiedz
Zero tolerancji dla jakis głupich tekstów i wyzwisk. Każdy taki post z automatu leci razem z autorem.

Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
4
1
Odpowiedz
(14-12-2024, 09:39 PM)Piotr.W napisał(a):
(14-12-2024, 05:50 PM)Tom.pl napisał(a): Witam
aktualizacja ładnie śmiga ale linki od ekinotv nadal nie działają.
Pytanie czy tylko u mnie?
Tak u Ciebie, u mnie działa, sprawdziłem na kilku lokalizacjach VPN (Polska, Czechy i Niemcy) i na wszystkich się odtwarza.

[Obrazek: PP7VVwBl.png]

Już działa, to była wina dostawcy internetu ściągnąłem jakiegoś ukraińskiego VPN-a ale działa tylko godzinę później go
trzeba odświeżać. Możecie polecić jakiegoś dobrego VPN-a na TV

Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
Odpowiedz
Zapytanie do wszystkich:
Wczoraj oglądałem film, który nie miał jeszcze dystrybucji cyfrowej, i odkryłem różnice między HDCAM a Telesync
W związku z tym chciałbym zaproponować rozdzielenie tych formatów, wg następujących kryteriów:
CAM_format = ["camrip", "hdcam", "hqcam", "dvdcam", "cam"]
if control.setting("telesync.disallowed") == "true":
	CAM_format += ["hdts", "hd-ts", "telesync", " ts ", "tsrip", "dvdts"]

Byłoby wtedy tak:
[Obrazek: FslNuOil.jpeg]

Co o tym sądzicie, warto?
A może tylko tak trafiłem z tym filmem i różnymi jego wersjami?

Podziękowali: Jmno
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: martairafal, 4 gości