Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
@tele

Nie działa. Nie ma znaczenia czy z kontem, czy bez.
1
Odpowiedz
REKLAMA:

[Obrazek: wpXzFQWl.jpeg]

Podziękowali: arkady1964
2
1
Odpowiedz
(18-12-2024, 05:38 PM)tele napisał(a): [Obrazek: wpXzFQWl.jpeg]
Hej. @tele mam prywatne pytanie. Kolega ma też Tcl tylko w wersji c809. Nie może nijak dobić się do folderu /data aby tam podmienić twoje poprawki do fanfilm. Jak ty sobie poradziłeś z tym. On ma wersję 12 androida w 809 czyli poblokowane. Jak jest u Ciebie? Dzieki za twoją tytaniczna pracę dla nas wszystkich!
Odpowiedz
@theglide@wp.pl
Witaj
No niestety okazało się, że Google, w wersji już chyba od 10-tej Androida, wprowadził ograniczenia w dostępie do folderów. Ja mam TCLa jeszcze z wersją 8, więc tego problemu nie mam.
Ale dlatego przygotowuje już od jakiegoś czasu gotowe instalki, choć trzeba pamiętać, że są to aktualizatory, bo trzeba mieć najpierw zainstalowaną wersję z oficjalnego repozytorium.
Zobacz By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. w tym wątku - tam @arkady1964 krótko opisał jak to zainstalować. A chyba przedwczoraj też jeszcze uzupełnił By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.. Więc nie kombinuj z folderami, tylko uruchom aktualizatory.
Oczywiście da się dostać do odpowiednich katalogów, było o tym tu na forum, więc jak się bardzo uprzesz, to przeszukaj forum.
Pozdrawiam
Odpowiedz
Nie mam problemu z instalacją. Wszystko się zainstalowalo z repo. Tylko twoje dodatki trzeba wrzucić głęboko. No i tu mnie tv nie wpuszcza już do /data a gdzie dopiero folder z kodi. Mam u siebie w domu c+ box 4k tu jest andek10 i jeszcze bez problemu jest. Może ktoś z kolegów ogarnął temat w tv na andku12?
Odpowiedz
@tele Wracam do sprawy źródeł z Disney+, Netflix i Amazon.
Netflix i Amazon wyświetla źródła, jednak z Disney + już nie.
Sprawdzone na:
"Między nami żywiołami" - dostępne w Disney+ - FF nie podaje źródła.
Podobnie jak "Armageddon" z 1998 czy serial Akolita.
Czy może w Disney+ coś ma być zmienione?
Pozdrawiam.
Odpowiedz
REKLAMA:

(18-12-2024, 09:32 PM)theglide@wp.pl napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

Inna metoda to  stworzenie w menedżer plikow kodi 
special://home i też można mieć dostęp  do folderów kodi tylko kodi nie systemu w tv

Podziękowali: theglide@wp.pl
1
Odpowiedz
(18-12-2024, 11:10 PM)Sierafin napisał(a): @tele Wracam do sprawy źródeł z Disney+, Netflix i Amazon.
Netflix i Amazon wyświetla źródła, jednak z Disney + już nie.
Sprawdzone na:
"Między nami żywiołami" - dostępne w Disney+ - FF nie podaje źródła.
Podobnie jak "Armageddon" z 1998 czy serial Akolita.
Czy może w Disney+ coś ma być zmienione?
Pozdrawiam.

Będzie poprawione w kolejnej wersji, testy trwają.

(18-12-2024, 09:32 PM)theglide@wp.pl napisał(a): Nie mam problemu z instalacją. Wszystko się zainstalowalo z repo. Tylko twoje dodatki trzeba wrzucić głęboko. No i tu mnie tv nie wpuszcza już do /data a gdzie dopiero folder z kodi. Mam u siebie w domu c+ box 4k tu jest andek10 i jeszcze bez problemu jest. Może ktoś z kolegów ogarnął temat w tv na andku12?

Nie ma w ogóle takiej potrzeby grzebania w folderach.
Wystarczy, że Kodi będzie miał dostęp do pendriva.
Nagrywasz te 2 pliki na pendriva i w Kodi wybierasz opcję "Zainstaluj z pliku ZIP".

Podziękowali: theglide@wp.pl
1
1
Odpowiedz
A dla tych co nie mają pendrive pod ręką tak jak ja i głowią się jak to wgrać polecam program do tworzenia serwera ftp i w menedżerze plików dodać folder z linkiem wygenerowany i w talii sposób można sobie wgrać przez telefon

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Odpowiedz
Jeszcze jest jakaś apka na telefon "Send Files To TV" czy coś w tym stylu (nie pamiętam dokładnie tytułu). W poprzednim wątku, tym co został zamknięty, było podanych sporo różnych rozwiązań - można sobie przejrzeć.

Podziękowali: arkady1964, theglide@wp.pl
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: xdxp88, 2 gości