Ocena wątku:
  • 12 głosów - średnia: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FanFilm - modyfikacja tele
To i tak nie źle.
Dużo zależy od szukanego tytułu.
Odpowiedz
REKLAMA:

Czyli z filmanem będzie ciężko, żeby się wyszukał?
Odpowiedz
Podaj tytuł, którego szukasz, sprawdzimy.
Możesz też sam sprawdzić.
Jak na stronie Filman film czy lub odcinek, nie ma w źródłach pozycji z gwiazdką (nowe nie mają, słabej jakości też), to FanFilm nie wyszuka.
Odpowiedz
Czyli wyszukają się jak są z gwiazdką?
Odpowiedz
Tak, na razie tylko takie są możliwości.
Odpowiedz
Wszystkiego najlepszego i spokojnych świąt  dzięki tele za wszystko
3
1
Odpowiedz
REKLAMA:

Teraz miałem więcej czasu na przetestowanie tej funkcji co mi wysłałeś "Nie stosuj gdy występuje" jak dodałem atvp,ai to mam od góry tylko z lektorem ai właśnie tak chciałem. Ale mam pytanie czy możesz zmodyfikować auto odtwarzanie w sekcji ogólnie domyślną akcja po wyszukaniu źródeł .Aby było oddzielnie dla linków Apple tv bo jednak do Apple tv wolę bez auto a do reszty wolę z auto odtwarzaniem
Odpowiedz
Wydaje mi się - ale ktoś może sprawdzic - ze wtyczka przestała łapać źródła z Ekino , darmowe i premium. Mimo parowania wtyczki. Aktualizajca resolvera coś namieszała ?? Czy po prostu coś padło... jak ktoś ma chwilę zerknijcie.
Odpowiedz
(27-12-2024, 12:01 PM)LukasS napisał(a): Wydaje mi się - ale ktoś może sprawdzic - ze wtyczka przestała łapać źródła z Ekino , darmowe i premium. Mimo parowania wtyczki. Aktualizajca resolvera coś namieszała ?? Czy po prostu coś padło... jak ktoś ma chwilę zerknijcie.
Ekino wyszukuje i odtwarza u mnie, filman wyszukuje ale błąd odtwarzania.
Odpowiedz
U mnie wszystko OK. Pozdrawiam

Podziękowali: arkady1964
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości