Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 20.0
System operacyjny:
Urządzenie: Box
Cześć,
Tele, świetna robota z modyfikacją wtyczki.
Znalazłem ciekawy problem po aktualizacji.
W Kodi od dłuższego czasu używam skin Titan mod i widgety oparte na katalogach Fanfilm. Normalnie po kliknięciu w widget zaczynało się wyszukiwanie źródeł. Po aktualizacji wyrzuca komunikat, że nie może pokazać rzeczy i zawartości (can't show items or content). Dopiero wymuszenie autoodtwarzania z podmenu pozwala na szukanie źródeł.
To samo jest na skinie Nimbus. Widgety związane z Seren działają poprawnie. Sprawdziłem też na innym boxie i sytuacja jest taka sama. Ewidentnie wtyczka po aktualizacji nie działa poprawnie w tym skinie, choć sama śmiga fantastycznie.
Testowane z najnowszym Kodi i android 14 oraz 11.
Tele. Będę wdzięczny, jeśli zwrócisz na to uwagę. Ewentualnie jeśli ktoś ma rozwiązanie, to będę wdzięczny.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wersja Kodi: 19.5
System operacyjny:
Urządzenie: Tcl
Witam
Proszę o pomoc bo dalej nie moge rozwiązać swojego problemu. Instaluje FF na telefonie i wszystko działa idealnie wyszukuje i odpalam linki. Tak samo instaluje i konfiguruje na tv tcl z androidem 12 i lipa wyszukuje linki w filmach ale praktycznie w każdym wyświetla komunikat "źródło nie dziala". Co może być przyczyną przywracałem już nawet tv do fabrycznych i dalej to samo.
Liczba postów: 327
Liczba wątków: 31
Reputacja:
99
Wersja Kodi: 19.4
System operacyjny:
Urządzenie: Boxtv
Kiedyś też tak miałem to zrobiłem kopię zapasową całego kodi z telefonu i dzięki adblink cała kopię zapasową przerzuciłem na chromcasta też android 12